Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

august 2019
E T K N R L P
« juuli   sept »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Pildigalerii: iidetulede öö Pärnu keskrannas

Täna hilisõhtul ühinesid Pärnu rannaliival kauni suvise tavaga väga paljud pärnakad ja linna külalised, et mööduvat suve meeldejäävalt lõpetada koos Indrek Palu ning Artist Group Non Grata tuleetendusega.

Artist Group Non Grata tuleetendus Pärnu keskrannas. Foto Urmas Saard

Artist Group Non Grata tuleetendus Pärnu keskrannas. Foto: Urmas Saard

Kui loojunud päikese taevapunagi hakkas taevaservalt kaduma, süttis rannahoone seene all seisnud pärnakast viiuldaja ja helilooja Indrek Palu valge kostüüm tillukeste tulede särasse. Viiulihelide järel hakkasid rannaliival liikuma suured punased tulelondid, mis suundusid veepiirile ehitatud installatsiooni juurde. Lõõmava tuleskulptuuri ilu tekitajaks olid Artist Group Non Grata taideetenduse kunstnikud, kelle keha katsid väga napid kostüümid. Tõrvikutega kõnniti ümber tuleinstallatsiooni. Ühe mehe suust purskus mitmel korral tuld.

Urmas Saard

Comments are closed.