Avalöök Sindi jalgpallistaadionil

Pärnu jalgpalliklubi Poseidon tegevjuht Joonas Mengel kutsub eeloleval nädalavahetusel Sindi staadioni tribüüni ehitamist lõpetavatele talgutele, et 7. oktoobril teha vutimurul avalöök.

JK Poseidoni Sindi jalgpallistaadioni tribüüni ehitus Foto Urmas Saard
JK Poseidoni Sindi jalgpallistaadioni tribüüni ehitus. Foto: Urmas Saard

Sindi staadioni rajamine on innukalt tegutsenud entusiastide eestvedamisel jõudnud esimese etapini, mis võimaldab järgmise nädala laupäeval korraldada avamängu, milles kohtuvad Pärnu JK Poseidon ja Tori Põrgulised. „Sellise sportliku sündmusega tähistame tribüünide valmimist. Teisalt on tegemist sümboolse matšiga, kuna oktoobri keskpaigast kuuluvad Tori vald ja Sindi linn ühe omavalitsuse alla,“ selgitab Mengel.

[pullquote]viimasele tribüüni ehitamise talgule: laupäeval, 30.09 ja pühapäeval, 01.10 algusega kell 10.00[/pullquote]Tegemise järgus olev staadion asub Aia ja Kesktänava vahelisel alal, aadressil Kesktänav 7. Üle tänava asub suur tiik, mis kaunistab sealset linnakeskkonda. Mengel tutvustab ka täpsemalt 7. oktoobri ajakava. Keskpäeval alustatakse publikule mõeldud oskusmängudega: täpsuslöök, kauguslöök, palliga kõksimine jms. Kell 13.00 vilistatakse kohtumise avavile ja 13.45 viiakse läbi poolaja loos.

[pullquote]Loteriiga võib võita[/pullquote]Loteriiga võib võita aastase tasuta jalgpallitrenni oma lapsele või endale ja nädalavahetuseks Hyundai Ionic Hybrid. Mengel selgitab, et auhinna on välja pannud Topauto Pärnu. Loteriis osalemiseks tuleb ära täita loosipilet ja postitada loosikasti. „Seni on olnud võimalik loosis osaleda JK Poseidoni kodumängudel kõikidel pealtvaatajatel, nii toimub see ka 7.oktoobril.“

Teine poolaeg läheb käima kell 14,15 ja lõpuvilet kuuleb 15.00.

Mengel märgib veel, et kõikidele soovijatele, kes osalenud tribüüni ehitamise talgutel, antakse võimalus mängus Poseidoni eest väljakule minna!

Aga enne järgmist laupäeva oodatakse juba selle nädalavahetuse kahel päeval viimasele tribüüni ehitamise talgule: laupäeval, 30.09 ja pühapäeval, 01.10 algusega kell 10.00.

Urmas Saard

Samal teemal:

Ehitusjärgus Poseidoni jalgpalliväljaku tribüün Foto Urmas Saard

 

 

 

Sindi jalgpallistaadionil valmis nädalavahetusega tribüünikonstruktsioon

Germo Karro, Kodu Kuubis OÜ juhatuse liige, alustab Sindis JK Poseidoni jalgpallistaadionil tribüüni ehitamise tarvis vundamendi süvendi kaevamist Foto Urmas Saard

 

 

 

Sindi jalgpallistaadionil löödi kopp maasse