Pühapäeval, 14. augustil, peetakse kolmandat nädalavahetust talguid Poseidoni staadionil

Eelmisel nädalavahetusel jäeti üks talgute pidamise kord vahele selleks, et noored saaksid osaleda Weekend festivalil, nüüd tahetakse uue hooga jätkata eelseisval pühapäeval algusega 10.00 ja töötada terve pika päeva. Kuid sellegipoolest toimetati ka eelmisel nädalal tulevase staadioni rajamiseks tarvilike ettevalmistavate töödega.

Abroosius laiendab kraaviületust Foto Urmas Saard
Abroosius laiendab kraaviületust. Foto: Urmas Saard

1. augustil lubas Sindi linnavalitsus võtta maha Kesktänav 7 kinnistu ja Kesktänava vahelisel alal ühe kase ja ühe pärna. Linnavalitsuse tellimusel paigaldas samal päeval kaevetöödega tegelev Sindi firma Ambroosius OÜ Kesktänava äärsele kraavile uue pikema truubitoru. Puude langetamine ja laiem kraavi ületus võimaldab nüüdsest tulevasele Poseidoni jalgpallistaadionile sõita ka paarikümne tonnistel turbaveokitel. Turvas on vajalik parema jalgpallimuru kasvatamiseks. Kuid enne turbakoormate laiali laotamist tuleb väljak puhastada kividest.

Vahepeal sai teatavaks teinegi rõõmustav sõnum. Teatavasti algatasid Sindi Kesktänava staadioni taastamise eestvedajad jalgpalliklubist Poseidon internetikeskkonnas stardipaik.ee rahakogumiskampaania inventari ostuks. Päev enne lõpptähtaega sai eesmärgiks seatud 3000 euro suurune summa kogutud. Annetajaid oli tolle õhtu seisuga 114. Enne toetusprojekti “Väravad valmivale Sindi jalgpallistaadionile” sulgemist lisandus veel 8 toetust.


Projektikonkurssi “Nopi Üles” tegevuste elluviimist rahastatakse haridus- ja teadusministri kinnitatud ning Eesti Noorsootöö Keskuse poolt elluviidava ESF kaasrahastatud programmi „Tõrjutusriskis noorte kaasamine ja noorte tööhõivevalmiduse parandamine“ Sindi staadioni rajamise ja korrastamise raames.

Kogutud rahaga ostab klubi ühe paari täismõõdus ning teise paari treeninguteks ja noorteklasside võistlusteks sobivad väravad. Projekti toetavad lisaks annetajatele veel klubi ise ning suurema summaga panustanud ehtekunstnik Jaan Pärn. Jätkuvalt saab rahaga toetada:

MTÜ Pärnu JK Poseidon. EE551010220218191225, SEB, märksõna ‘Sindi staadioni toetus’.

Pärnu JK Poseidon on Pärnumaal tegutsev jalgpalliklubi, kus treenivad nii noored kui täiskasvanud. Kokku on klubis 4 treenerit: Martin Kuldmägi, Joonas Einfeldt, Nils Grün ja Martin Kaskla. Treeningutel osaleb üle 230 vutisõbra. Harjutamised toimuvad lisaks Sindile ja Pärnule veel Kilingi-Nõmmes, Häädemeestel, Surjus, Uulus ja alates käesoleva nädala esmaspäevast ka Ares.

Urmas Saard

Samal teemal:

Germo Karro läheb teo käigul liikuvat traktorit peatama, et kivide noppijad järele jõuaks Foto Urmas Saard

 

 

 

Poseidoni staadioni rajamine edeneb paljude abiliste osavõtul silmnähtavalt jõudsalt

Sinti rajatava Poseidoni jalgpallistaadioni alalt tuleb veel kive koristada Foto Urmas Saard

 

 

 

Tootsi Turvas toetab Poseidoni esinudsstaadioni ehitamist turbaga

Martin Kuldmägi sikutab traktoriga suuri kivisid tulevaselt Sindi jalgpallistaadionilt minema Foto Marko Šorin

 

 

 

Pärnu JK Poseidon korraldas Sinti rajataval jalgpallistaadionil talgud

Joonas Einfeldt ja Martin Kuldmägi, Pärnu JK Poseidoni juhatuse liikmed, tulevasel Sindi jalgpallistaadionil Foto Urmas Saard

 

 

 

Pärnu JK Poseidon rajab jalgpalli esindusstaadioni Sinti