Tootsi Turvas toetab Poseidoni esinudsstaadioni ehitamist turbaga

Käesoleval nädalal vastas AS Tootsi Turvas Pärnu JK Poseidoni sõbrahinna küsimisele, et firma otsustas jalgpallurite ettevõtmist toetada 60 kantmeetri turbamullaga, mille eest tasu ei nõutagi.

Sinti rajatava Poseidoni jalgpallistaadioni alalt tuleb veel kive koristada Foto Urmas Saard
Sinti rajatava Poseidoni jalgpallistaadioni alalt tuleb veel kive koristada. Foto: Urmas Saard

Turvas on vajalik liivase pinnase niiskustpidavamaks muutmisel, selgitas OÜ Kodu Kuubis juhatuse liige Mikko Selg, kes tegeleb Sinti rajatava Poseidoni jalgpallistaadioni murukatte eeltingimuste loomisega. Täpselt nädal tagasi palus Selg teha sõbraliku hinnapakkumise 60 m3 turba ostmiseks ja lisas juurde, et kindlasti on sajad jalgpallimuru kasutajad hiljem väga tänulikud.

Käesoleva nädala esimesel tööpäeval vastas AS Tootsi Turvas müügijuht Krista Toomiste, et nende firma otsustas Poseidoni etevõtmist sponsoreerida turbaga. Peale selle sai Toomiste sponsoreerimise osas nõusse ka autotranspordifirma KEA OÜ, kes nõustus suure rekkaga turba ehitatavale staadionile kohale viima tingimusel, et pinnas oleks piisavalt tugev ja jätkuks manööverdamise maad.

Teisipäeval käis autotranspordi omanik vaatamas staadioni asukohta ja tõdes, et sinna ei sa nii suure haagisega auto sõita. Järgmisel nädalal lubas ka Toomiste minna kohapeale võimalusi hindama, et aidata mõelda parema lahenduse leidmist juhul kui vahepeal midagi täiendavalt ei selgu.

[pullquote]Eelolevale nädalavahetusele kavandatud talgud toimuvad laupäeval algusega 16.30 ja pühapäeval 12.00.[/pullquote]Martin Kuldmägi, Pärnu JK Poseidon esindusmeeskonna peatreener, andis teada talgute jätkamisest laupäeval algusega 16.30, et jätkata eelmisel nädalavahetusel alustatud töödega. Loodetavasti saab selleks ajaks traktor remonditud ja võib jätkata kivide korjamist ning korrata randaalimist. Pühapäeval alates keskpäevast tahetakse jätkata võsalõikusega.

Rajamisel olev jalgpallistaadion paikneb samas paigas, kus omal ajal asus Sindi gümnaasiumi harjutusväljak, linnasüdamest teisele poole Paide maanteed jäävas linnajaos. Autodega on parem tulla mööda Kesktänavat. Linna keskosast jalgsi tulles saab lühemat teed kasutada mööda Aia tänavat tulles.

Staadion asub looduslikult kaunis linnaruumis. Staadioni vastas üle Kesktänava on kaunis suur tiik. Ka staadioni vahetus läheduses on väike tiik, mis kipub küll veetaimedest ummistuma, aga on ikkagi vesirooside ja muude taimede poolest pooleldi metsikuna väga ilus.

Urmas Saard

Samal teemal:

Martin Kuldmägi sikutab traktoriga suuri kivisid tulevaselt Sindi jalgpallistaadionilt minema Foto Marko Šorin

 

 

 

Pärnu JK Poseidon korraldas Sinti rajataval jalgpallistaadionil talgud

Joonas Einfeldt ja Martin Kuldmägi, Pärnu JK Poseidoni juhatuse liikmed, tulevasel Sindi jalgpallistaadionil Foto Urmas Saard

 

 

 

Pärnu JK Poseidon rajab jalgpalli esindusstaadioni Sinti