Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

mai 2015
E T K N R L P
« apr   juuni »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Pärnu JK Poseidon noortevõistkonnad mängivad sel hooajal Sindi staadionil

Martin Kuldmägi, Pärnu JK Poseidon esindusmeeskonna peatreener ja juhatuse liige, selgitab miks ja kuidas mängivad nende noortevõistkonnad käesoleval hooajal just Sindi staadionil.

Martin Kuldmägi, Pärnu JK Poseidon  peatreener ja juhatuse liige Foto Urmas Saard

Martin Kuldmägi, Pärnu JK Poseidon peatreener ja juhatuse liige. Foto: Urmas Saard

„Kuna Pärnus on jalgpalliväljakutega kitsas käes, siis mõtlesime klubisiseselt, et mängime just Sindis oma noortetiimidega Eesti Meistrivõistluste kodumänge. Korraldame seal ka lasteaia ja algklasside lastele jalgpallitreeninguid, mistõttu tundus kogu klubiga Sindi staadionile kolimine igati mõistlik ja loogiline samm,“ rääkis Kuldmägi, kelle hinnangul on nii Sindi gümnaasium kui linn olnud jalgpallurite vastu väga toetavad ja abivalmid. Seetõttu kulges Sindi staadionile tuleku protsess kiirelt ja väga ladusalt.

Kokku mängitakse Sindis üle 20 mängu 3 erineva noortevõistkonnaga: 2003., 2005., ja 2006. a sündinud poistega. Vanemad poisid ning klubi esindus- ja duubelvõistkond staadionile kahjuks ei mahu, sest väljaku mõõtmed jäävad natuke väikeseks. Samuti osaletakse Eesti MV-l tüdrukute võistkonnaga, mistõttu võib juhtuda, et ka tüdrukud saavad aeg-ajalt Sindis mängida.

„Oleme väga rahul, et saame Sindis oma kodumänge pidada ja loodame algaval hooajal seal tuliseid jalgpallilahinguid näha,“ ütles Kuldmägi tänast mängu jälgides. Täna kohtusid omavahel Pärnu JK Poseidoni ning Lõuna-Läänemaa JK 2003. aastal sündinud poisid D1 vanuseklassis. Peale jäid Lõuna-Läänemaa poisid seisuga 7:3.

Sindi staadionil Foto Urmas Saard

Sindi staadionil. Foto: Urmas Saard

Pärnu JK Poseidon on 2013. aasta märtsis asutatud Pärnus ja Pärnumaal tegutsev jalgpalliklubi, kelle nimetus tuleneb vanakreeka mütoloogiast. Poseidon oli ammuste kreeklaste jaoks üks kaheteistkümnest peajumalast, täpsemalt merejumal. Poseidonit kujutati sageli kui jumalust, kes sõitis oma kuldsete merihobustega üle vetesügavuste. Lisaks kandis ta võimast kolmharki, mis suutis mere hetkega möllama panna. Sellest muistsest ajast ja võõrast maast ei jää ka Pärnu väga kaugele. Tuntud merelinnana on Pärnu sajandite jooksul olnud meremeestele tähtsaks sihtpunktiks või armsaks kodusadamaks. Võib loota ja uskuda, et vetevalitseja Poseidon tuleb oma väe ja kavalusega ka pärnakatele appi, selgitatakse Pärnu JK Poseidoni kodulehel.

Urmas Saard

Comments are closed.