Maanoortepäev „Maal on mõnusam!“

12. augustil 2012. a korraldavad Konju küla noored Toila vallast maanoortpäeva „Maal on mõnusam!“.
See päev on rahvusvaheline noortepäev ja meie tähistame seda tähtpäeva omamoodi. Ürituse korraldamine saab teoks projekti raames, mis annab meile hea võimaluse osaleda selle elluviimise protsessis. Oleme huvitatud oma eakaaslaste tegemistest ka teistes külades ja kogemuste vahetamisest teiste külade noortega. Tähtis on see, et saame uusi sõpru ja suhelda omavahel silmast-silma ning vahetada infot noorelt-noorele.
Üritusele on oodatud Toila valla ning maakonna valdade noorteühendused.

Maanoortepäeval ootame osalejatelt ennast tutvustavaid etteasteid, näidendeid või paroodiaid, sest konkursitel osalejatest selguvad aktiivsed ja tegusad noored. Ürituse laadal on võimalik kaubelda isetehtud toodetega. Töötubades saab õppida meisterdamist ja jagada oma oskusi. Sportlikud
noored saavad oma kiirust ja taiplikust näidata orienteerumisvõistlusel, mis pakub ka põnevust. Viktoriini huvilistel on võimalik kontrollida oma
keskkonnateadlikkust. Koos saame võistelda sportlikel võistlustel ja mängida erinevaid mänge.

Ürituse osalejad on 7-18-aastased noored, aga see ei tähenda seda, et kaasa ei saa lüüa ka nooremad lapsed ja vanemad noored.

Üritusele on oodatud ka kohalikud ja maakonna noortebändid, kuna nemadki kuuluvad noorte hulka.

Projekti jätkusuutlikkust saab tagada tegusate noorte aktiivne osalemine.

Meie ürituse toetajad on Kohalik Omaalgatuse Programm, Toila Vallavalitsus ja MTÜ Konju Maanaiste Selts. Täiendavat infot võib küsida: konju.noored@gmail.com või tel 53705876.