Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

Vanaajamaja kutsub restaureerima

MTÜ Vanaajamaja eestvedamisel toimub sel kevadel Mooste Mõisa Meistritekojas kolm vanade puitesemete restaureerimise õpituba.

Õpitubade käigus saadakse ülevaade põhilistest töövõtetest (vana värvi, laki ja liimi eemaldamine, eseme puhastamine ning lahtivõtmine, uuesti kokkupanek ning viimistlus jne), kuid huvi korral on võimalik arutada ka keerulisemaid töövõtteid.

Õpitoad on praktilist laadi, seega tuleks osalejatel igaühel kaasa võtta oma puitese, mida koolituspäevade raames meistri juhendamisel restaureerida. Õpitubade juhendaja on restauraator Indrek Tirrul Eesti Rahva Muuseumist. Esimene õpituba Mooste Mõisa Meistritekojas toimub laupäeval, 28. mail kell 10-15.

Comments are closed.