Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

veebruar 2011
E T K N R L P
« jaan   märts »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

Heltermaa-Rohuküla jäätee on avatud

Tänasest on ametlikult avatud Heltermaa-Rohuküla jäätee, annab teada ajaleht Hiiu Nädal.

Praegu on jäätee pikkus 26,5 km ning sellel võivad sõita kuni 2,5 tonni kaaluvad autod. Jääteele pääsemise kohti valvatakse ööpäev ringi mõlemal pealesõidul. Kui ilmaolud lubavad, on jäätee on avatud kella kaheksast hommikul kella poole kuueni õhtul. Jääle minekut hakatakse reguleerima valgusfooriga. Enne jääteele minekut võiks sõiduolude kohta infot küsida jäätee valvurilt.

Jääteede peal on lubatud sõita kuni seitsekümmend kilomeetrit tunnis. Autode vahekaugus peaks olema vähemalt kakssada viiskümmend meetrit. Teed tähistavad kadakad paigaldatakse iga saja meetri järel, seega peaks olema autode vahe kaks ja pool kadakat.

Comments are closed.