Põhjamaade TING toimub veebruaris Elva lähedal

Aru koolimaja

Põhjamaade inimeste talvine kokkusaamine TING leiab aset imeiluses Aru koolimajas Elva lähistel 11.-20. veebruaril. Eesti TalveTING 2011 võimaldab kümneks päevaks koorma õlgadelt maha panna ning elada koos teiste inimestega ajatus ruumis, tegeledes kõikide nende asjadega, milleks muidu aega ei jatku.

Mida teeme? Elame koos looduslikult kaunis paigas, teeme koos süüa, laulame ja trummime ja tantsime ning lihtsalt oleme enesega ja üksteisega vabas looduses. Pakume ise välja töögruppe üksteisele ja osaleme neis vastavalt oma soovile.

Suure tõenäosusega teeb Tom Valsberg väelaulude ringe ja Erki Kaikkonen muinasjutuvestmise õhtuid. Kui kellegi on oskusi, mida jagada või rituaale, mida hing ihaldab spirituaalses seltskonnas läbi viia, siis on see väga teretulnud. Toimub kõik see, mida ise teeme ja pettuda saame vaid ise enese ootustes.

Mis on ting? TING on traditsiooniline 1974. aastast alates toimunud Põhjamaade inimeste kohtumine. Kogunejateks on kõikvõimalikud öko- ja mahe-inimesed, spirituaalsed inimesed ja kogukondade inimesed, “puudekallistajad” ning need, kes pole päris rahul sellega, kuis elu on tänapäeval korraldatud ja kes soovivad otsida, jagada ja praktiseerida teisi ühiselu vorme. Oodatud on üksikud ja pereinimesed, lapsed ja täiskasvanud.

Soovitame osalejatel tulla võimalikult pikaks ajaks, parimal juhul kogu ajaks, sest Tingmeeleolusse ja armastuse harmooniasse sissesaamine võib võtta aega rohkem kui ühe päeva. Ting on seni toimunud Taanis, Rootsis, Norras ja Soomes ja nüüd on TINGiga liitumas Eesti.

Mida kaasa võtta? llmastikule vastavad riided, oma toidunõud, madrats ja soe magamiskott, raha toiduringis maagilisse mütsi annetusteks ning muud, mida soovid jagada teistega. Ning pille ja pille.

Mida koju jätta? Koju tuleks jätta fotoaparaadid, lihatooted, kõikvõimalik elektrooniline tehnika, alkohol ja meelemürgid.

Kogunemine reedel, 11. veebruaril. Oodata on 100-150 inimest üle Skandinaavia. Kui tulete, siis VÄGA soovitame tulla kogu kümneks päevaks või vähemalt üheks terveks nädalavahetuses, sest Ting võnkesagedusse sisenemine ja sisemise harmoonia tekkimine võtab tavaliselt kaks-kolm päeva aega. Alles siis läheb lõbusaks:)

Lisaküsimustes võib kontakteeruda: Freya 58587918, freyaylle@gmail.com, Erki 5531782, erkika@gmail.com, Tom 58146222.

Allikas: Eesti Ting pere