Mida soovite lugeda kylauudis.ee-st?

Selle portaali paremas servas näete küsitlust. Palume vastata, et tulemuste põhjal saaksime veel parema ja sisukama portaali teha!

Kui teil on veel arvamusi, kommentaare, soovitusi, siis jätke need sellesama sissekande kommentaarirubriiki!

Täname, et olete meiega!

Kylauudis.ee toimetus

2 thoughts on “Mida soovite lugeda kylauudis.ee-st?”

  1. 1. Kulauudis.ee puudub neti portaalide nimekirjas. Oleks lugejaid rohkem. Praegu kardan, et paljud ei teagi teist midagi
    2. Küsitlus võimaldab vaid ühte vastust, tahaks aga lugeda just mitmekülgselt.
    3. Rohkem põhjalikke probleemide lahkamisi. Uuriv ajakirjandus meil pea olematu.
    4. Mingi lugeja kirja või ettepaneku puhul kommentaar vastavalt asutuselt ja spetsialistilt, kommentaar kõrvalseisjalt. Ning mõne aja möödudes kindlasti teema üle “käia”, et näha kas ja mis muutunud. Või koerad haukunud ja karavan läheb edasi… Nagu meil kombeks
    5. Maaelu initsiatiividest. Kauplemiskohad, turism, matkarajad, ökokaubad ja sada muud asja.
    6. Portaali ümarlauda! Näiteks sadakond inimest ja eesti elu arendajat tavainimeste hulgast. Kes tõsiselt hingega asja juures. Mingite teemade süvaarutelu ja ümarlaua inimeste arvamuste avaldamist. Nagu näiteks Vooremaas vahel arutatakse mingitel teemadel. Teema võiks eelnevalt üleval olla ka näiteks Postimehes ja näeks, millised tulevad kommentaarid rahva hulgast. Sest kui õelus ja lollus kõrvale jätta, on seal vahel väga tuliseid arutelusid ja häid mõtteid.

  2. Küsitluses peaks olema võimalus vastata mitme rubriigi osas. Kuna portaal on külauudised, siis peakski kajastam maaelu, külades tegemisi, linnauudiseid kajastavad televisisoon, raadio ja ka suuremad ajalehed.
    Peaks algatama teema “Maaelu eelisareng”. see peaks olema enne valimisi üks teema, kus maaelanik saaks väljaütelda, mida ta ootab riigilt maaelu arendamiseks.
    Mind pani lausa imestama, kuidas Maarahva kongressist taandasid ennast valitsusparteid, selle asemel, et ühiselt maha istuda ja tõsiselt arutada, kuidas taastada elu maal, mida riik selleks saab teha, misugune on regionaalpoliitika jne.
    Kahjuks tahab iga poliitik näidata, et tema just on tegija, kuid külad tühjenevad, nagu vanad surevad nii müüakse talu heal juhul suvilaks või jääb lagunema ja jälle üks eluedendaja maal vähem.
    Ootaksin siin just niisugust rubriiki.

Kommenteerimine on suletud.