KAUP24 ALUSTAB TOIDUAINETE MÜÜKI KOGU RIIGIS

Alates tänasest alustas Baltikumi suurim veebipood toidukaupade müügiga, liites interneti kaubanduskeskusega toidukaupluste tooteid ja uusi kaubamärke, mis jõuavad tellijateni üle Eesti.

PIGU warehouse. Foto: OPTIMIST / PUBLIC
PIGU warehouse. Foto: OPTIMIST/ PUBLIC

[pullquote]eesmärgiks on oma ostjatele pakkuda kõike soovitud kaupa ühest kohast[/pullquote]Tänasest võib tellida peamisi toiduaineid, mida Kaup24 tarnib üle Eesti. Tellimuste kohaletoimetamiseks saavad kliendid valida Tallinna väljastuspunkti, DPD Pickup punkti, Omniva pakiautomaadi, kulleri ja Eesti Post kontori vahel, mis tähendab, et tooted jõuavad ka piirkondadesse, kuhu teised toidutarnijad tavaliselt ei sõida.

Kaup24 tegevjuht Dainius Liulys rõhutas, et nende eesmärgiks on oma ostjatele pakkuda kõike soovitud kaupa ühest kohast. Raskel ajal on toit väga oluline osa ostukorvist. Kui senine e-pood muutus internetis kaubanduskeskuseks, asuti müüma ka toiduaineid.

Valik laieneb pidevalt

Kauplemist alustati helveste, konservide, maiustuste, UAT-piima, beebitoidu ja suupistetega. Pakutavate kaubamärkide hulka kuuluvad tuntud nimed nagu Bonduelle, Kellog’s, Santa Maria, Jacobs, Estrella, Milka ja paljud teised. Lisaks on valikus pasta, tangud, puder, õli, kakao, kastmed, vürtsid, pähklid, seemned, kuivatatud puuviljad, hommikuhelbed, supid, puljongid ja kuivatatud lihatooted.

Tänasest algab toidukaupade müük kõigis kolmes Balti riigis Kaup24, Pigu.lt ja 220.lv kaudu. Liulysi sõnul kavatsetakse lähiajal suurendada koostööpartnerite arvu ja tarnitavate toidukaupade valikut.

Rõhk ohutusel ja tõhususel

Oma tegevuse ja tootevaliku laiendamisel on Pigu Grupp võtnud kasutusele vajalikud meetmed kaupade katkematu liikumise tagamiseks. Kõige tähtsam on töötajate, partnerite ja klientide turvalisus. Leedu lattu on tööle võetud üle tosina uue töötaja, töö on korraldatud kolmes kontaktivabas vahetuses ning käitutakse vastavalt tervishoiujuhenditele.

Klientidel soovitatakse teha tellimused ettemaksuga. Sularahamaksed on peatatud. Tellitud kaupade väljastamise ruumis piiratakse ostjate hulka.

Print

 

 KU päevatoimetaja