G4S turvatöötajad tabasid Tallinnas roolijoodiku

6. jaanuaril kell 01.12 said turvaettevõtte G4S patrullid väljakutse Tallinnas Lasnamäel asuvast kasiinost. Häireteate põhjuseks olid joobes mehed, kes kasiino ees kakelda tahtsid.

Roolijoodiku tabamine Lasnamel. Foto G4S
Roolijoodiku tabamine Lasnamel. Foto: G4S

Mõne minutiga saabunud turvatöötajad sekkusid ja ei lasknud meestel teineteisele kallale minna. Selle peale mehed lahkusid ja turvatöötajad läksid kasiinosse väljasõidu andmeid registreerima. Kui nad mõne minuti pärast väljusid, märkasid turvatöötajad, kuidas üks kasiino ees kakelda üritanud meestest on autorooli istunud ja jõudnud oma sõiduki juba ära kriimustada.

Turvatöötajad astusid sõiduki juurde ja palusid mehel auto seisma jätta, kuna juht oli silmnähtavate joobetunnustega ning lõhnas alkoholi järele. Samal ajal kui üks turvatöötaja juhiga vestles, teavitas teine juhtunust politseid.

Kuigi autojuht lubas sõiduki ära parkida, otsustas ta siiski minema sõita. Turvatöötajad informeerisid juhtunust politseid ja järgnesid sõidukile. Umbes kilomeetri pärast joobes juht peatus ja G4S patrullidel õnnestus kahe autoga tema liikumistee blokeerida. Politsei loal pidasid turvatöötajad juhi kinni ja jäid ootama politseipatrulli, kes saabus mõne minutiga.

Politseinikud tuvastasid, et mees oli tarvitanud alkoholi. Kuna tal olid ka narkojoobe tunnused, toimetati mees täiendavasse ekspertiisi ja hiljem koju kainenema.

G4S turvatöötajate kiire sekkumisega hoiti ära järjekordse joobes juhi sattumine liiklusesse.

KU päevatoimetaja