Kadi Elmeste: kohvikute nädal ootab osalejaid üle terve Pärnumaa

Kolletamiskuul toimub viiendat korda Pärnu Kohvikute Nädal, mis saab avalöögi 5. oktoobril. Eelmisel aastal laienes kohvikute nädal esimest korda Pärnumaale ja nii jõudsid külalised põnevatesse paikadesse üle terve maakonna. Tänavu tahetakse samaga jätkata.

Kadi Elmeste. Foto Urmas Saard
Kadi Elmeste. Foto: Urmas Saard

[pullquote]Mingit liitumistasu ei ole ja korraldajate soov on korraldada põnevat sündmust, mis meelitab suvepealinna tänavatele rahvast ka hooajavälisel ajal.[/pullquote]Korraldajad ootavad sellelgi korral üle terve Pärnumaa osalevaid põnevaid kohvikuid, kes teevad 5. oktoobril üheks päevaks uksed lahti ja kostitavad külalisi heast paremaga.

Lisaks on käesoleval aasta kohvikute nädalal veel teinegi põnev uuendus: 11. oktoobril toimub kohvikuöö. Reede õhtul kell 20 avatakse uksed mitmetes põnevates Pärnu paikades, kuhu tavaliselt õhtuti sisse pole võimalik astuda. Sel õhtul kutsuvad külla disainipoed, ilusalongid, kodukohvikud, fotostuudio ja mitmed teised põnevad ettevõtted, kuhu muidu hilisõhtustel tundidel sisse ei pääse.

„Paljud toredad tegijad on ennast nii Pärnumaa kohvikute päevale kui ka kohvikuööle juba registreerinud, kuid osalemissoove oodatakse veel uutelt liitujatelt,” teatab Kadi Elmeste, ühena korraldajatest. Ta selgitab, et ühepäevakohvikud saavad ise otsustada, mida põnevat nad soovivad külalistele pakkuda. „Mingit liitumistasu ei ole ja korraldajate soov on korraldada põnevat sündmust, mis meelitab suvepealinna tänavatele rahvast ka hooajavälisel ajal. Selliseid sündmusi korraldades saame kõik koos näidata, et Pärnu on mõnus koht elamiseks ja külastamiseks aastaringselt.”

Ühepäevakohvikute osalemissoove oodatakse selle nädala jooksul telefonil 5157869. Rohkem teateid leiab veebilehelt kohvikutenadal.ee.

Urmas Saard

Samal teemal:

Kadi Elmeste Foto Urmas Saard

 

 

 

Ettevõtjaid kutsutakse osalema Pärnu Kohvikute Nädalale