Elva harrastusnäitlejad mängisid Sadalas kriminaalkomöödiat

Neljapäeval, 28. märtsi õhtul mängis Elvas tegutsev LendTeater Sadala rahvamajas kirjanik Robert Thomasi kriminaalkomöödiat „Lõks”.

LendTeatri etendus Lõks. Foto Jaan Lukas
LendTeatri etendus “Lõks”. Foto: Jaan Lukas

LendTeatri etendus Lõks Foto Jaan Lukas
LendTeatri etendus” Lõks”. Foto: Jaan Lukas

LendTeatri eestvedaja Aire Pajuri sõnul on „Lõks” põnev lugu sellest, kuidas kaob rikka mehe abielunaine ja pärast seda saabuvad majja mitmed kahtlaste plaanidega isikud.

„Lavastajaks kutsusime tuntud teatritegelase Malle Pärna, keda teame ka kui Avinurme Suveteatri eestvedajat varasematest aegadest. Koostöö Malle Pärnaga laabus tõeliselt hästi,” ütles Pajur.
„Lõksus” mängivad Margus Möll, Joosep Tosmin, Imre Vallikivi, Aare Sepp ja Aire Pajur.

„Sadala rahvamajas oleme varemgi mänginud ja osalenud ka Sadala Külade Teatri Päevadel. Siin on teatritegemiseks igati hubane paik ja hea aura,” rääkis Pajur. Tema sõnul on Robert Thomas ka autoriks populaarsele satiirilisele komöödiale „Kaheksa armastavat naist, mida Sadalas on mänginud ka Rakvere Teater.

Pärast etendust tänas LendTeatrit Sadala Külade Seltsi juhatuse esinaine Pille Tutt. Samal õhtul algas Sadala Külade Teatril uue lavastuse „Väike nõid” proov. Lavastaja on Valdi Reinas. Esietendus toimub 30. aprillil.

Jaan Lukas