Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

märts 2019
E T K N R L P
« veebr   apr »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Otepää valla lapsed laulsid ilma võistulaulmiseta

16. märtsil toimus Puka Kultuurimajas Otepää valla laululaste meeleolukas kontsert, kus lapsed sai esineda elava muusika saatel.

Otepää valla laululaste kontserdil osalenud. Foto Valju Aloel

Otepää valla laululaste kontserdil osalenud. Foto: Valju Aloel

Tavalise laulukarusselliga võrreldes said kontserdist osa võtta kuni 19-aastased noored lauljad

Otepää Kultuurikeskused loomejuht Merilin Kirbits selgitas, et kuna sellel aastal laulukaruselli võistlust ei toimunud, siis sündiski idee korraldada kontsert. „Lastel peab olema oma kontsert, sest aasta ajaga kasvavad ja arenevad lapsed väga palju ning teineteise kuulamine ja nägemine annab inspiratsiooni,“ lisas Merili Kirbits. „Kuna laulmises ei tulnud mõõtu võtta, siis otsustasin, et lisaksin kontserdile teistsugust väärtust ning annaksin lastele hoopis võimaluse laulda koos elava bändiga.“

Tavalise laulukarusselliga võrreldes said kontserdist osa võtta kuni 19-aastased noored lauljad Otepää vallast ning kokku oli kontserdil 25 last.

Laululapsi oli Otepää Muusikakoolist (juhendaja Helen Kirsi), Keeni Põhikoolist( juhendaja Katre Kikkas), Otepää Lasteaia Pähklikese majast (juhendaja Meeli Rammul), Puka Keskkoolist (juhendaja Sille Lõõndre), Margit Tali Laulustuudiost (juhendaja Margit Illingworth), Airi Liiva Laulustuudiost (juhendaja Airi Liiva) ning üks noor laulja, kellel enam juhendajat ei ole.

Lapsi saatsid Andres Vago, Silver Sirp, Keijo Münti ning Margit Illingworth. Peale kontserdiosa said lapsed kehakinnitust, siis ootas kõiki üllatus Improteater IMPEERIUMI improviseeritud etenduse näol ning rõõmu täis päev lõppes kõikide laululaste ja juhendajate tänamisega. Päeva juhtis Merilin Kirbits, laululaste kontserti toetasid CutEst, Kraine kohvik ja pagar. Laululaste kontserdi korraldas Otepää Kultuurikeskused koostöös Otepää vallaga.

Monika Otrokova

Comments are closed.