Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

november 2018
E T K N R L P
« okt   dets »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Ugandi Kohvik sai hõbelusika auhinna

Gastronoomia valdkonna tipptegijad kogunesid 9. novembril Tallinna Lennusadamasse, kus suurejoonelisel galaõhtusöögil kuulutati välja Silverspoon 2018 võitjad. Parima kohviku kategoorias tuli võitjaks Otepääl asuv Ugandi Kohvik.

Ugandi Kohviku tiim. Foto Kalev Lilleorg ja Maksim Toome

Ugandi Kohviku tiim. Foto: Kalev Lilleorg ja Maksim Toome

Lõuna-Eesti toidukohtadest gastronoomiakonkursil ainukesena finaali jõudnud Ugandi Kohvik asub Otepää südalinnas

Ugandi Kohvikul tuli aunimetuse saamisel rinda pista eelmise aasta võitja, Tallinnas asuva Gianni Cafe’ga ja Haapsalus tegutseva Hapsal Dietrich’ga.

„Soovime, et iga külaline tunneks end meie juures väga oodatuna. Teeme iga päev kõike suure kirega ja hõbelusika auhind annab tegutsemisindu veelgi juurde. Juba Silverspoon gastronoomiakonkursi finalistide hulka kuulumine oli suur au ning paljude pealinna ja teiste suurepäraste toidukohtadega kõrvuti olles tuli hõbelusika auhinna võit toreda üllatusena. See on kõrgem tunnustus nii kohviku tiimile, meie klientidele kui kogu Otepää piirkonnale.“ ütles kohviku perenaine Liis Kalda.

Lõuna-Eesti toidukohtadest gastronoomiakonkursil ainukesena finaali jõudnud Ugandi Kohvik asub Otepää südalinnas raekoja vastas ning avati 2017. aasta jõulude eel. Kohvik on avamisest saadik olnud populaarseks kooskäimise kohaks. Ugandi Kohvik on väikeseks sõsaraks Otepää südames asuvale Ugandi Restole, Eesti suurimale talvepargile Otepää Winterplace ja Eestis kõige kauem tegutsenud ööklubile Comeback.

Eesti gastronoomiakonkursi Silverspoon eesmärk on väärtustada ja arendada toidukultuuri Eestis. Konkursil on hindajateks väga erinevate eluvaldkondade ja maitseeelistustega inimesed ehk läbilõige Eesti ühiskonnast. Nemad hindavad just seda, mis on tavatarbijale väljas söömisel oluline. Konkursi läbiviimise sõltumatuse ja infoturbe eest vastutab audiitorfirma PwC. Silverspoon gastronoomiakonkursi korraldaja MTÜ Gastronomy Society of Estonia on pika ajalooga ühing, mis edendab ja tunnustab Eesti gastronoomse maastiku saavutusi alates 2004. aastast.

Lisainfo konkursi teiste võitjate kohta.

Monika Otrokova
Otepää vallavalitsus

Comments are closed.