Sindi hoovimüügi ja kepikõnni päevad on taas tulekul

Täna saab viimast päeva registreerida 16. juunil toimuvaks Sindi hoovimüügi päevaks.

Mart Tõnismäe  ja Agris Juhkov jagavad omavahel kolme sangaga tassi ja uurivad hoovimüügi päevale registreerunute nimekirja Foto Urmas Saard
Mart Tõnismäe ja Agris Juhkov jagavad omavahel kolme sangaga tassi ja uurivad hoovimüügi päevale registreerunute nimekirja. Foto: Urmas Saard

Tori valla kultuurinõunik Mart Tõnismäe ütles, et seni on teatanud hoovimüügi ja kohvikute avamisest inimesed Viiralt, Linnuriigist, ühelt poolt ja teiselt poolt Paide maanteed. Kellel peaks veel tekkima huvi ühepäeva hoovimüügiks või kohviku avamiseks, saab seda teha terve tänase päeva aadressil tori@torivald.ee. Hoovimüügi ja kohvikute asukohad tehakse teatavaks järgmise nädala esimesel poolel. Korraldajad paluvad jälgida reklaami ja täiendavaid teateid Tori valla kodulehel, Facebookis ning ajakirjanduses.

Samuti võib juba praegu panna ennast kirja ka järgmisele samasugusele ettevõtmisele, mis leiab aset 11. augustil. Teisele hoovimüügi päevale lõpeb registreerimine 1. augustil. Tänavu kavatsetakse lisaks kahele korraldada kolmaski müügipäev.

Ka sellel suvel antakse hoovimüügi päevade hommikutel kell 10.00 start kepikõnnile. Osaleda võib sarnaselt eelmisele aastale ka ilma keppideta. Tähtis on kõigi müügipunktide läbimine ja kohtadel registreerimine, et osaleda pärast müügipäevade toimumist auhinna loosis. Kepikõndi korraldab Agris Juhkov, valla tervise ja sporditöö spetsialist.

Urmas Saard