Linnamäe talgud läksid igati korda

28.aprillil korraldas Otepää Vallavalitsus heakorraaktsiooni “Teeme ära!” raames talgupäeva Otepää Linnamäel. Talgud läksid igati korda, osales 45 talgulist.

Linnamäe talgutel osalenud Foto Otepää vallavalitsus
Linnamäe talgutel osalenud. Foto: Otepää vallavalitsus

Otepää Vallavalitsus on igal aastal korraldanud heakorratalguid – on korrastatud Pühajärve parki ja randa, teeääri, koristatud Linnamäge ja Linnamäe orgu, rulaparki, jne. Sellel aastal otsustati teha heakorratöid ühel valla tähtsamal objektil – Linnamäel.

Linnamäe talgutel koristati oksi, lõigati võsa ja korrastati linnusemüüride ümbrust. Pärast heakorratöid ootas talgulisi supp ning pirukad, Linnamäe linnuse ajaloost rääkis ajaloolane ja arheoloog Ain Mäesalu. Töökale päevale pani punkti Paul Neitsovi ja Brigita Murutari südamlik kontsert vabas õhus.

Talgutel osalenud Otepää vallavolikogu esimees Jaanus Barkala ja vallavanem Kaido Mägi tänasid kõiki talgulisi. “Mul oli hea meel näha, et nii paljud Otepää kogukonna liikmed panustasid oma aega Linnamäe heakorratöödel, sügav kummardus teile,” sõnas Kaido Tamberg. “Linnamäe heakorratöödega on plaanis kindlasti edasi minna, arheoloogide poolt kõrgelt hinnatud ajalooline objekt väärib linnaruumis eksponeerimist.”

Täname kõiki talgulisi, kes jõu ja tehnikaga abis olid!
Talgud korraldas Otepää Vallavalitsus, kontsertosa Otepää Kultuurikeskused.

Monika Otrokova

Samal teemal:

Kadrina saun Sauna tänava ääres Foto Rein Sikk

 

 

 

Saunasõprade kuumad puutalgud Kadrinas Sauna tänaval

Margus Kasterpalu (pildil) soovitab värvida kihelkonnavärvidesse kõike, mis sobib Foto Urmas Saard

 

 

 

Teeme Ära talguvanker lükati veerema