Traditsiooniline volbriöö teatejooks viiakse läbi Tehvandi staadionil

30.aprillil algusega kell 19.00 toimub Otepääl juba traditsiooniks kujunenud Volbriöö teatejooks. Teatejooks toimub ka sellel aastal Tehvandi staadionil.

Volbriöö teatejooks 2017 aastal Foto Monika Otrokova
Volbriöö teatejooks 2017. aastal. Foto: Monika Otrokova

Teatejooksu võistkond koosneb seitsmest liikmest, kellest vähemalt kolm peavad olema naissoo esindajad. Võistkond tuleb kuni 29.aprillini registreerida Otepää vallavalitsuse spordispetsialisti Harald Laidre e-postil: Harald.Laidre@otepaa.ee

“Varasemalt toimus teatejooks Otepää linnas aga juba teist aastat otsustasime seda läbi viia Tehvandi staadionil, on turvalisem ja ka pealtvaatajatel on parem jooksu jälgida,” ütles Harald Laidre.

Võistlema on oodatud igas vanuses spordiklubide võistkonnad, kooli võistkonnad, töökollektiivid, sõpruskonnad, Otepää külade võistkonnad, täiskasvanud ja kooliõpilased. Võitjale võistkonnale aastaks rändkarikas. Kolmele parimale võistkonnale on ette nähtud medalid, diplomid ja auhinnad. Igale osalevale võistkonnale kringel.

Eelmisel aastal viis Volbriöö teatejooksu võidu koju võistkond “Verpa ja sõbrad”(Anlourdees Veerpalu, Anette Veerpalu, Helin Külm, Gunnar Kruus, Alvar Johannes Alev, Andreas Veerpalu ja Andrus Veerpalu).

Võistlust korraldab Otepää Vallavalitsus koostöös Tehvandi Spordikeskusega ning jalgpalliklubiga FC Otepää. Toetab Ugandi Resto ja Eesti Kultuurkapital.

Monika Otrokova
Otepää vallavalitsus