Pärnu kaksikud õed astuvad üles uues lauluvõistlussaates Laulumaa

Septembris alustab telekanalis TV7 kristlike lastelaulude võistlussari Laulumaa. Saates astuvad 5-12aastaste laululaste hulgas üles ka Pärnumaa tüdrukud, kaksikud Aurelia ja Rebecca Murrand.

Aurelia Murrand Foto erakogu
Aurelia Murrand. Foto: erakogu

Aurelia on 11aastane Pärnust pärit tüdruk, kes on laulmisega tegelenud juba väikse lapsena. Tema esituses kõlab tuntud kristliku ülistuslaulude autori Timo Lige lugu “Nii kaunis”.

[pullquote]Sel laupäeval, 23. septembril kell 18.30, läheb eetrisse Laulumaa teise hooaja kolmas saade[/pullquote]”Mulle meeldib laul, mida saates laulsin. Vahel sõnatuks võtab mind see, kui kaunis on maailm mu ümber- sellised on algussõnad. Mu ema valis selle laulu,” ütleb Aurelia Murrand.

Aurelia kaksikõde Rebecca astub üles Eesti pop-rock ansambli Crux looga “Päikselisem pool”.

Tüdrukute lauluõpetaja on nende ema, Ester Murrand, kes tegeleb koorilaulu, vokaalmuusika ja solistiõppega juba aastaid.

“Mind paelub selle saate juures kõige enam laste siiras usk, see kuidas läbi laulude peegeldub armastus inimese ja Jumala vastu. Lisaks saab vaataja väga armsa muusikaelamuse,” ütleb saatejuht ja kristliku lastekoori Juhhei juht Annika Soon.

Sel laupäeval, 23. septembril kell 18.30, läheb eetrisse Laulumaa teise hooaja kolmas saade. Esitlusele tulevad nii traditsionaalid kui ka laulud kaasaegsete kristlike heliloojate sulest. Lauljaid saadab bänd, mida juhib pianist Erki Andres Nuut.

Rebecca Murrand Foto erakogu
Rebecca Murrand. Foto: erakogu

“Kristlikud laulud kannavad endas positiivset ja ülestõstvat sõnumit lootusest, armastusest, sõprusest, hoolivusest. Usun, et meie ühiskond vajab sellist impulssi,” ütleb saate produtsent Sanna Pitko.

Laulumaa on kristliku telekanali Taevas TV toodang. Esimene saade läks eetrisse 3. septembril 2016. Sel aastal alustab saatesari teist hooaega.

Telekanalit TV7 näeb Telia, STV, Starmani, Telset ja Uus Programm digivõrkudes ning samuti TV7 kodulehel reaalajas.

Laulumaa saate leiate http://www.tv7.ee/vod/player/58425/

Kärt Tamm,
TV7 toimetaja