Sindi jalgpallistaadionil valmis nädalavahetusega tribüünikonstruktsioon

Sindi jalgpallistaadioni taassünd liigub tänu entusiastidele ja toetavatele ettevõtetele kindlal kursil ning peagi on oodata esimest lahtilööki.

Entusiastlikult oli kaasa löömas üks Poiseidoni klubi noor mängija, kes juba eelmisel aastal kivide korjamise ajal jalgpalli suuruste kivide kandmisega silma jäi Foto Marko Šorin
Entusiastlikult oli kaasa löömas üks Poseidoni klubi noor mängija, kes juba eelmisel aastal kivide korjamise ajal jalgpalli suuruste kivide kandmisega silma jäi. Foto: Marko Šorin

Ehitusjärgus Poseidoni jalgpalliväljaku tribüün Foto Urmas Saard
Ehitusjärgus Poseidoni jalgpalliväljaku tribüün. Foto: Urmas Saard

Möödunud nädalavahetusel toimetasid talgulised näruse ilma kiuste kaks pikka päeva. Eesmärk oli selge: tribüünikonstruktsioon tuleb valmis saada ning OSB-plaatidega katta.

Paraku oli vihmasel laupäeval abilisi väga vähe ning nii said valmis vaid põranda- ja seinakonstruktsioonide karkassid, mis alles järgmisel hommikul rohkete kätepaaride ja kopa abil õigele kohale paigaldati.

Kui tööjärg jõudis puitosade immutusvahendiga katmiseni, siis tulid suurte meeste kõrvale abiks ka väiksemad abikäed. Entusiastlikult oli kaasa löömas üks Poiseidoni klubi noor mängija, kes juba eelmisel aastal kivide korjamise ajal jalgpalli suuruste kivide kandmisega silma jäi.

Pühapäevane ilm oli ehitajatele soodne hetkeni, kui just kõige rohkem vajati bituumenkatte paigaldamisel mõni tund kuiva jätkuvat püsimist. Nii sai paigaldatud vaid esimene rull. Seejärel avanesid vihmaluugid ja kogu ülejäänud töö tuli pooleli jätta. Kuigi ülejäänud kate jäi kuivemat aega ootama, püstitati vihmasajust hoolimata tulevase katuse tarvis neli kandvat tuge.

80 kohalise tribüüni ehitamine jätkub järgmisel nädalavahetusel.

Marko Šorin

Samal teemal:

Germo Karro, Kodu Kuubis OÜ juhatuse liige, alustab Sindis JK Poseidoni jalgpallistaadionil tribüüni ehitamise tarvis vundamendi süvendi kaevamist Foto Urmas Saard

 

 

 

Sindi jalgpallistaadionil löödi kopp maasse