EASi turismiarenduskeskus kutsub rahvusvahelisse pereturismi mängu osalema Eesti perekonda

EASi turismiarenduskeskus kutsub rahvusvahelisse pereturismi mängu osalema üht julget Eesti perekonda. Teist aastat järjest toimuvas „Visit Estonia Family Game“ mängus osalevad ka sel suvel Läti, Soome ja Venemaa blogijate perekonnad.Mäng 2016_koik auto juures

 „Möödunud suvel toimunud Visit Estonia peremängus osalesid kolme naaberriigi perekonnad, kes läbi põnevate mängude tutvusid kesk-Eesti pereturismi atraktsioonidega. Sel aastal tahame mängu kaasata ka lustaka kohaliku perekonna, kes aitaks võõrustajana väliskülalistele tutvustada meil perega puhkamise võimalusi,“ selgitab EASi turismiarenduskeskuse valdkonnajuht Ott Sarapuu.

Mäng toimub 5.-8. juulil ja kulgeb Lääne-Eestis ning Saaremaal. Osalema otsitakse pere, kus kasvab vähemalt kaks 7-12 aastast last, ning kes on perena valmis mängukogemusi sotsiaalmeedias teistega jagama. Vajalik on lastevanemate ingliskeele oskus suhtlustasandil ja kasuks tuleb ka laste keelteoskus.

Läbi konkursi väljavalitud Eesti perekond saab mängu ajaks enda käsutusse sõiduauto, millega turismirada läbitakse. Samuti on perekonnale tasuta kogu turismiprogramm – ööbimised, toitlustus ja atraktsioonide külastused. Eesti pere saab võimaluse tutvustada meie turismivõimalusi rahvusvahelisele seltskonnale, nautida sportlikke tegevusi, kultuurist ja ajaloohõngust tulvil ekskursioone ning veeta üks aktiivne puhkus koos oma perega.

Peremängus osalemiseks tuleb Visit Estonia lehel täita osalusankeet hiljemalt 7. juuniks. Nende põhjal valib žürii välja finalistid, kellel palutakse teha perekonda tutvustav video. Mängust hakkab osa võtma üks žürii poolt enim hääli kogunud perekond.

Mängureeglid ja osalusankeedi leiab SIIT. Vaata ka videot ja pildigaleriid eelmise aasta peremängust.