Pärnu JK Poseidon jätkab Sindis esindusstaadioni rajamisega

Täna tehti algust sellele aastale kavandatud Sindi jalgpallistaadioni rajamiseks vajalike talgutega, mis on Pärnu JK Poseidoni sihipärase tegevuse jätkamine.

Talgud Sinti rajataval Poseidoni esindusstaadionil Foto Urmas Saard
Talgud Sinti rajataval Poseidoni esindusstaadionil. Foto: Urmas Saard

Poseidoni esindusmeeskonna peatreener Martin Kuldmägi ütles, et päris plaanipäraselt pole siiski kõike võimalik ette kavandada. „Tahtsime staadioni murukülvi ettevalmistamiseks kasutada traktorit, aga lubatud traktor oli põllutööga hõivatud.“ Pinnas vajab veel randaalimist. Kui sellega peaks veel mõni suurem kivimürakas välja kerkima, tuleb see minema toimetada. Mullu septembri keskpaigas vedasid Tibu Trans OÜ suured veokid 270 kuupmeetrit AS Tootsi Turvaselt saadud kõduturvast kohale. Nüüd tuleb see laiali laotada. „Vajadusel on AS Tootsi Turvas valmis täiendavalt meile mulda eraldama,“ rääkis Kuldmägi.

Mikko Selg rääkis ka liiva vajadusest, et muru kasvutingimused paremaks muuta. Selg tahab täna väetise maha raputada. Kuid hommikul alustati eelmisel aastal käsile võetud võsast puhastamise jätkamist. Kella üheteist paiku oli ametis kaheksa inimest, aga päeva edenes tuli abikäsi lisaks. Tööd tegid OÜ Kodu Kuubis inimesed, Sindi elanikud ja muidugi Poseidoni sportlased. Mootorsaagide undamise kõrvalt veeti saetud oksarisu lõketesse.

Ühte hunnikusse kuhjati jämedamaid tüvesid. Ohutuse mõttes neid põlema ei pandud. Mikko pakkus välja, et need võiks võtta Sindi jaanitule tarbeks. „Kui korraldajatel läheb lõkke materjali vaja, siis palun väga, tulgu ja võtku,“ ütles Mikko.

[pullquote]võiks võtta Sindi jaanitule tarbeks[/pullquote]Alguses süüdati kolm väiksemat lõket, aga siis leiti, et ohutum on kahe lõkkega toimetada. Võis märgata, et ohutusele pööratakse Poseidonis erilist tähelepanu. Tuleasemete kõrvale varuti ämbritega vett ja mulda, et tuli ei saaks omapäid kaugemale levida.

Urmas Saard

Samal teemal:

Esimene koorem, 90 m3, turbamulda lükatakse rekkalt maha Foto Urmas Saard

 

 

 

Tootsi Turvas ja Tibu Trans panid õla alla Sindi jalgpallistaadioni rajamisele

Silver Lulla, Poseidoni esindusmeeskonna mänedžer ja Siim Kosenkranius, kelle kuuluvad võidetud pääsmed Eesti – Malta jalgpallikohtumisele Foto Urmas Saard

 

 

 

Siimu rassimist kroonis tasuta pääse Eesti ja Malta vahelisele jalgpallikohtumisele

Abroosius laiendab kraaviületust Foto Urmas Saard

 

 

 

Pühapäeval, 14. augustil, peetakse kolmandat nädalavahetust talguid Poseidoni staadionil

Germo Karro läheb teo käigul liikuvat traktorit peatama, et kivide noppijad järele jõuaks Foto Urmas Saard

 

 

 

Poseidoni staadioni rajamine edeneb paljude abiliste osavõtul silmnähtavalt jõudsalt

Sinti rajatava Poseidoni jalgpallistaadioni alalt tuleb veel kive koristada Foto Urmas Saard

 

 

 

Tootsi Turvas toetab Poseidoni esinudsstaadioni ehitamist turbaga

Martin Kuldmägi sikutab traktoriga suuri kivisid tulevaselt Sindi jalgpallistaadionilt minema Foto Marko Šorin

 

 

 

Pärnu JK Poseidon korraldas Sinti rajataval jalgpallistaadionil talgud

Joonas Einfeldt ja Martin Kuldmägi, Pärnu JK Poseidoni juhatuse liikmed, tulevasel Sindi jalgpallistaadionil Foto Urmas Saard

 

 

 

Pärnu JK Poseidon rajab jalgpalli esindusstaadioni Sinti