Talvepealinnas Otepääl toimub taas Euroopa saunamaraton

Euroopa saunamaraton 2015. Monika Otrokova foto
Euroopa saunamaraton 2015. Monika Otrokova foto

6. veebruaril on talvepealinnas Otepääl järjekordne Euroopa saunamaraton. Registreerimine toimub 6. ja 7. jaanuaril e-post: saun@otepaa.ee

Järjekorras juba seitsmenda Euroopa saunamaratoni start on 6.veebruaril kell 12  Kääriku spordikeskuses. Start on avatud kuni kella 13ni. Finiš on avatud kella 17ni Kääriku spordikeskuses. Samas toimub ka kokkuvõtete tegemine ja autasustamine.

Euroopa Saunamaratoni peakorraldaja Sirje Ginter nentis, et saunamaratonile registreeritakse kuni 800 osalejat. Registreerimisel tuleb kirja panna võistkonna nimi ning osalejate ees- ja perekonnanimi, kontakttelefon ja e-posti aadress. Võistkonna nime hiljem muuta ei saa. Kui muutub üle 50% registreeritud võistkonna liikmetest, siis võistkond annulleeritakse.

Saunamaratonil osalev võistkond on 4-liikmeline. Võistkond saab stardipaigas saunade orienteerumiskaardi ja saunakaardi, kuhu tuleb saada saunaomanike kinnitused saunaskäigu kohta. Kõigil võistkonna liikmetel tuleb saunalaval leili võtta vähemalt 3 minutit. Lisaboonust (aja vähendamine) annab saunalistele jääaukude, kümblustünnide ja muu saunaomanike poolt välja pakutud atraktsioonides ja meelelahutuses osalemine. Lühima ajaga kõik saunad, jääaugud ja tünnid läbinud võistkond on võitja. Finišisse jõudes tagastatakse saunakaart. Saunamaratonist osavõtmiseks on vajalik oma transpordi olemasolu. Saunalised kinnitavad oma allkirjaga, et nende tervis lubab saunatada.

Kaugemalt tulnud saunalistele teevad Otepää piirkonna majutusasutused Karupesa hotell, Sangaste loss ja Sokka puhkekeskus sooduspakkumisi.

NB! Tutvu kindlasti võistluste reeglitega! Ürituse korralduses võib tulla ette muudatusi, jälgige infot Otepää valla kodulehelt www.otepaa.ee ja Facebookist.

Monika Otrokova