Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

november 2015
E T K N R L P
« okt   dets »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Võrumaal alustab Eesti esimene uusmaakate klubi

Tere tulemast23. novembril käivitub Võrus esimene omalaadne uusmaakate klubi, mis ühendab viimastel aastatel piirkonda elama tulnud elanikke.

Klubisse oodatakse inimesi, kes soovivad saada rohkem teada Võrumaal tegutsevatest organisatsioonidest ja nende poolt pakutavast; vahetada kogemusi maal elamise rõõmudest ja väljakutsetest ning laiendada oma sotsiaalset võrgustikku.

Võrumaal või selle naabruses elavaid “uusmaakaid” oodatakse 23. novembril kell 17.30 – 20.00 Võro Instituuti (Tartu 48, Võru). Esimene klubiõhtul toimub üle-eestilise ühisnädala raames ning sellel tutvutakse muuhulgas Võro Instituudi tegemistega ning liikumisega “Maale elama”. Klubikohtumisi viivad läbi Kati Orav ja Ivika Nõgel.

Uusmaakate klubide projekti viivad ellu Kodukant Võrumaa koostöös Võrumaa Arenguagentuuri ning “Maale elama” liikumisega. Algatuse eesmärgiks on aidata piirkonna uutel elanikel siin paremini sisse elada ning saada osa Võrumaa vabaühenduste poolt pakutavast.

Projekti toetab rahandusministeerium kohaliku omaalgatuse programmi vahenditest.

Comments are closed.