ETV kaamera filmis Sindis ekstreemsõite

Fein-Elast Estonia OÜ on Sindi Avatud Noortekeskuse suurtoetaja, kes tunnistati sel aastal üheks Aasta Piirkonna Ettevõtte nominendiks.

Rain Randväli, Ardo Saulep ja Siim Raidmets Foto Urmas Saard
Rain Randväli, Ardo Saulep ja Siim Raidmets. Foto: Urmas Saard

Esinduslik žürii on teinud valiku Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) poolt tänavu välja antava Ettevõtluse Auhinna nominendid ja viie kategooria parimad ettevõtted kuulutatakse välja 8. oktoobril toimuval pidulikul auhinnagalal.

Erinevate valdkondade asjatundjad valisid välja kolm parimat ettevõtet viies kategoorias – Aasta Eksportöör, Aasta Välisinvestor, Aasta Piirkonna Ettevõte, Aasta Uuendaja ja konkursi ajaloos esmakordselt Aasta Vastutustundlik Ettevõte. Hindamise aluseks olid ettevõtte majandustulemused, turundusplaanid, tootearendus ja teised tegurid, mis tagasid ettevõtete edu.

Aasta Piirkonna Ettevõte selgub Märjamaa Lihatööstus OÜ, kasevineeri valmistava UPM-Kymmene Otepää AS ja Sindis elastikniite tootva Fein-Elast Estonia OÜ seast.

„Aasta piirkonna ettevõtte kategooria eesmärk on tunnustada ja tuua eeskujuks majanduslikult edukaid ja regionaalselt olulisi ettevõtteid, kelle põhitegevuse kaudu edeneb ka kohalik eluolu,“ selgitab ettevõtluskonkurssi korraldav EAS.

Siim Raidmets Sindi skatepargis Foto Urmas Saard
Siim Raidmets Sindi skatepargis. Foto: Urmas Saard

Fein-Elast Estonia OÜ on juba palju aastaid toetanud Sindi Avatud Noortekeskuse tegevust, sealhulgas ka noortekeskuse korraldatavat iga-aastast elamusspordi võistlust Sindi Skate, mis tänavu septembris toimus juba üheksandat korda. Sel puhul käis täna ETV saate Ringvaade võttegrupp pärast Fein-Elast Estonia külastamist tutvumas ka Sindi noortekeskuse tegevusega.

Sindi skatepargis tegid Ardo Saulep tõukerattal ja Siim Raidmets ning Rain Randväli BMX-ratastel telekaamera ees näidistrikisõitu. Veel tund aega enne kokkulepitud aega oli sõit küsitav, sest märjaga pole trikisõidud mõeldavad. Kuna vihmatibutamine lakkas õigeaegselt, võeti lapid ja puhur kätte ning asuti kiiruga kuivatama. Lõplikult kuivaks aitas saada viimasel hetkel pilve vahelt piiluma hakanud päike.

Urmas Saard