Muudatused Elroni ida- ja kagusuuna sõiduplaanides

Foto: Elron
Foto: Elron
Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron muudab seoses lubatud sõidukiiruse alandamisega Pedja-Kaarepere lõigul 17. jaanuarist Tallinn-Tartu ja Tartu-Valga/Koidula liinidel rongide sõiduplaane.

„Alates 17. jaanuarist muutuvad rongide väljumis- ja saabumisajad Tallinn-Tartu ja Tartu-Valga/Koidula liinidel kuni kümne minuti võrra,“ sõnas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. „Muudatused on tingitud lubatud sõidukiiruse alandamisest Pedja-Kaarepere lõigul.“

Ronnie Kongo sõnul pikeneb Tallinn-Tartu reiside sõiduaeg sõidukiiruse alandamise tõttu kuni kaheksa minuti võrra. „Samas leidsime võimaluse lühendada Tartu-Koidula ja Tartu-Valga reiside sõiduaegasid,“ sõnas Ronnie Kongo.

Muudetud sõiduplaanidega saab tutvuda siin: http://elron.ee/muudatused/.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron (www.elron.ee) all tegutsev riigile kuuluv ühistranspordiettevõte, mis pakub uute Stadler FLIRT elektri- ja diiselrongidega reisijaveoteenust kõigil Eesti siseriiklikel rongiliinidel. Elron on üks täpsemaid ühistranspordiettevõtteid – 2014. aasta 11 kuu statistika kohaselt saabus 98,8% diisel- ja 99,3% elektrirongidest lõppjaama õigeaegselt. Elron plaanib sel aastal vedada 6,2 miljonit reisijat. Ettevõttes on 314 töötajat.

Allikas: Elron