Märka ja jäädvusta heategu enda ümber

MTÜ Aarete Laegas kutsub kõiki üles osalema fotokonkursil “Hea tegu”, mille eesmärgiks on tähelepanu pöörata headusele, heategudele ning positiivsetele emotsioonidele. Kuna headus on kõikjal meie ümber, saab oma ilusa hetke teele panna igaüks.

Osaleda saab 24. juulist 24. augustini laadides oma pildi(d) Aarete Laeka kodulehele selleks ettenähtud kohta www.aaretelaegas.ee/fotokonkurss. Sealt leiab ka osalemistingimused.

31. augustiks valib žürii esitatud fotode seast välja kolm parimat pilti, mis visualiseerivad kõige paremini sõnumit “Hea tegu”. Žüriisse kuuluvad MTÜ Aarete Laegas asutaja ja juhatuse liige Kadri Britt Põldre, pulma- ja portreefotograaf Elika Hunt ning noored ja andekad fotograafid kaksikõed Teevi ja Teesi Zeemann. Lisaks toimub 25.-31. augustini rahvahääletus, kus antakse välja rahva lemmiku auhind.

Parima sõnumiga piltidest tehakse Uue-Maailma tänavafestivalile 6.-7.septembril fotonäitus. Pärast seda hakkavad pildid kaunistama Aarete Laeka keskuse seina.

MTÜ Aarete Laegas on heategevuslik organisatsioon, mille eesmärgiks on raskustesse sattunud perede abistamine vajaminevate riideesemetega.