Tartu tantsuklubi kutsub Prantsuse tantsudele

Fotol vasakult Baltazar Montanaro ja Laurent Geoffroy. Foto: erakogu.

Tartu tantsuklubi: Prantsuse tantsud
12. veebruaril 2014 kell 20.00-24.00
Tiigi seltsimajas (Tiigi 11, Tartu)

Duo Laurent & Baltazar esitavad Tiigi seltsimajas (Tiigi 11) toimuvas Tartu tantsuklubis pärimusmuusikat Prantsusmaalt ja omaloomingut. Baltazar Montanaro (viiul) ja Laurent Geoffroy (lõõtspill) mängivad juba üle kümne aasta üheskoos prantsuse pärimusmuusikaansamblis ZEF.

Prantsuse ja gaskooni tantse õpetab pärimusmuusik Leanne Barbo, kes on neid tantse õppinud ligi 10 aasta jooksul suviti tantsufestivalidel Prantsusmaal. Gaskooni tantsudest proovige kodutööna video pealt ära õppida või vähemalt soovitame tutvuda paari tantsuga:
congo http://www.youtube.com/watch?v=mLqxnuqtDsw

Nende tantsude puhul on oluline nõtke ja mõnus vetrumine põlvest. Lõviosa tantsudest on nimelt jalgades – põrkumine ja vetrumine on märksõnadeks.

Tartu tantsuklubisse on oodatud musitseerima ja tantsima kõik õppimisest huvitatud rahvamuusikasõbrad. Soovitame enda heaolu tagamiseks kaasa võtta häid tuttavaid ja sõpru.

Pilet 2 eurot; osalemine on tasuta pillimängijatele, lastele ja rahvarõivastes külastajatele.

Tartu tantsuklubi toimumist toetavad SA Tartu Kultuurkapital, Eesti Kultuurkapitali rahvakultuuri sihtkapital, Eesti Kultuurkapitali Tartumaa ekspertgrupp ja Tartu Kultuuriaken.

Lisateave tel +372 5560 2102, e-post triinu.nutt@gmail.com.