Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

oktoober 2013
E T K N R L P
« sept   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Keskkonnaamet otsib osalejaid konkursile „Leidlik taaskasutus“

Seoses novembrikuus toimuva üle-euroopalise jäätmetekke vähendamise nädalaga kuulutab Keskkonnaamet välja leidlike taaskasutusideede konkursi „Leidlik taaskasutus“. Konkursile on oodatud fotod põnevalt teostatud taaskasutuslahendustest ning sellest, kuidas seisma jäänud asja uuesti kasutusele võtta.

Konkursil võivad osaleda kõik huvilised, parimaid premeeritakse ka noorte tunnustatud loodusfotograafide fotode ning seinakelladega. Foto tuleb saata hiljemalt 8.novembriks e-posti aadressile konkurss@keskkonnaamet.ee

Kõikide tähtajaks laekunud tööde hindamisel arvestab žürii nii põnevat ideed kui ka huvitavat teostust. Töödega on võimalik tutvuda ka Keskkonnaameti kodulehel ning igaüks saab oma lemmikule poolt hääletada Keskkonnaameti Facebooki lehel.

Täpsemalt saab konkursi ja tingimustega tutvuda Keskkonnaameti kodulehel

Comments are closed.