Otepääd ootab ees jalgpallirohke suvi

Eesti jalgpallikoondis treenimas Otepää Aedlinna areenal 2012. aastal. Foto: Monika Otrokova
Eesti jalgpallikoondis treenimas Otepää Aedlinna areenal 2012. aastal. Foto: Monika Otrokova
Talvepealinna Otepääd tuntakse rohkem talispordialade mekana. Suvi toob aga kaasa mitmed rahvusvahelised spordivõistlused. Oma koha Otepääl on leidnud ka jalgpall ning Otepääd ootab ees jalgpallirohke suvi.

Otepää valla spordijuhi Martin Tederi sõnul saab sel suvel näha nii neidude jalgpallimängu, kui ka harrastajate mõõduvõtmisi, läbi viiakse jalgpallilaagreid lastele.

1.juulil toimuvad Tehvandil neidude U17 ja U19 Balti turniiri kohtumised. Kell 12.00 mängivad Tehvandi staadionil Läti ja Leedu U17 tütarlapsed ja samal päeval kell 16.00 Läti ja Leedu U19 neiud. Ühtlasi ootab Eesti Jalgpalli Liit sel päeval abi kohalikelt lastelt ja noortelt ning kutsub nendele kohtumistele appi pallipoisteks.

13. juulil võtavad Tehvandi staadionil mõõtu jalgpalliharrastajad, toimub Otepää valla harrastajate jalgpalliturniir Otepää Karikas 2013. Mängima on oodatud kohalikest jalgpallihuvilistest koosnevad võistkonnad.

14. juulil korraldab FC Otepää esmakordselt ka miniturniiri Tehvandi Cup, mis on mõeldud madalamate liigade võistkondadele, kes mängivad Eesti Meistrivõistlustel II, III, IV liigas või rahvaliigas. Turniir toimub samuti Tehvandi staadionil.

15. juulist kuni 28.juulini on Otepää Aedlinna jalgpalliväljak muru kvaliteedi parandamiseks kõikidele treenijatele suletud. „Selleks perioodiks palume kõigilt jalgpallisõpradelt mõistvat suhtumist,“ ütles Martin Teder. „Pallimänguks valmistame ette Aedlinnas GMP Clubhoteli poolses väljaku osas asuva murulapi.“

26.-28.juulil toimub juba neljandat korda laste jalgpalliturniir Otepää Cup 2013. Kolmel järjestikulisel päeval astub võistlustulle 4 vanuseklassi, kus kõigis on osalemas ka kohalikest lastest koosneb FC Otepää võistkond. Turniir toimub kahel esimesel päeval Aedlinna jalgpalliväljakul ja viimasel mängupäeval Tehvandi staadionil.

12.-16.augustil korraldab FC Otepää koostöös Eesti Jalgpalli Liiduga 6-11 aastastele lastele Jalgpalli Suvelaagrit. Kõik kohalikud jalgpallihuvilised lapsed on oodatud osalema.

„Lisaks sellele toimuvad augustist kuni oktoobrini Tehvandi staadionil FC Otepää kodumängud EMV III liigas,“ rääkis Martin Teder. „Ootame kõiki kohalikke ja kaugemaid jalgapallihuvilisi toetama FC Otepääd ja mängudele kaasa elama!“

Jalgpallivõistlusi ja jalgpalliharrastamist Otepääl toetavad mitmed kohalikud ettevõtted ja asutused ning Otepää vald.

Lisainfo: Martin Teder, tel 5624 2785, www.fcotepaa.ee, www.jalgpall.ee