Kontsert “So Danco Samba”

dce86c64420369c9a4c57a7f2248b7b311. aprillil kell 19.00 toimub Võru Kandles kontsert “So Danco Samba”.

Esinevad:

  • Pirjo Levandi – laul
  • Kaido Kodumäe – kitarr, live-elektroonika

Kirglik õhtu ladina-ameerika muusikaga. Arriba. Säravaimad argentiina tangod, peruu valsid, brasiilia bossanovad ja meretaguste Roheneeme Saarte rütmid.

Pirjo Levandit võib kohata nii solistina operetilavadel kui ka näitlejana mitmetes draamalavastustes. Siiski ei piirdu tema tegemised vaid sellega. Armastus ladina-ameerika muusika vastu on ikka ja jälle leidnud väljundi kontsertidel koos ansambliga Absolutico-tico või Roheneeme saarte muusikat esitava ansambliga Cabo-Cabo. Ilmselt haakub Pirjo temperament ja emotsionaalne laulumaneer just kuumade lõunamaade kirglike rütmide ja meloodiatega, olgu need siis brasiilia bossanovad või argentiina ja peruu rahvalik muusika.

Paar aastat tagasi saatusest ettemääratud juhuslik kohtumine kitarrist Kaido Kodumäega on viinud hea koostööni ja üksteisemõistmiseni eelpool nimetatud ansamblites. Mängides ka kariibi mere saarelt Arubalt pärit laulja Dave Bentoni saateansamblis, on Kaido virtuoosne kitarrimäng ja stiilitunnetus justkui pärit lõunamere saartelt ja ladina-ameerikast. Kui appi võetakse ka pisut elektroonikat, näitlejameisterlikkust ning mõnusalt vaba suhtlemist publikuga, ongi tulemuseks ühine reis teispoole atlandi ookeani, päikselisse lõuna-ameerikasse.

Täispilet 10 €
Sooduspilet 8 €
 (õpilane ,tudeng. pensionär)

Kuni 7 aastased lapsed k.a. saavad sisse tasuta kui istuvad süles.

Olete oodatud!