Taas on võimalik kinolinal näha vanameistrit Arvo Kukumäge


fotostill13. märtsil linastub Värska Kultuurikeskuses uus Eesti mängufilm “Karikakramäng II”. Tegemist on kolmest lühifilmist koosneva kassettfilmiga.

Katrin Maimiku ja Jan Erik Nõgisto filmis “Foto” mängib ühte peategelast legendaarne filminäitleja Arvo Kukumägi, kes ise ka Saatse juurtega.”Foto” on lugu 30-ndates Maaritist (Helen Ehandi), kes elab koos oma kiusliku isaga. Maarit kohtab ühel päeval 9-aastast poissi Rainerit (Henry Orlov) ning nende vahel tekib kummaline sõprussuhe.

Elina Naani filmis “Aitäh, et sa minuga juhtusid” lähevad noored, kaks noormeest ja kaks neiut, väiksele väljasõidule. Reisil olles selgub, et suhted nende vahel on keerukamad, kui algul välja paistab. Peaosades Ivo Reinok ja Johannes Naan.

Kolmandas filmis, Andres Maimiku ja Katrin Maimiku “Hõbepulmas” hakkab abielupaar, keda mängivad Anne Reemann ja Eero Spriit, pidama uhkelt hõbepulmi. Klopitakse puhtaks vana pulmakleit ning aetakse see kärinate saatel pereemale selga. Alguses tundub, et kõik sujub ladusalt, aga peo käigus hakkab ideaalne fassaad tasapisi laiali pudenema ning paljastuvad aastaid allasurutud konfliktid, hirmud ja kompleksid. Teistes osades Loore Martma, Carmen Mikiver, Indrek Taalmaa jt.