Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

veebruar 2013
E T K N R L P
« jaan   märts »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Metsandustöötajate talimängude edukaim meeskond oli spordiklubi Metsasõbrad

2. veebruaril Põlvamaal Mammaste tervisespordikeskuses toimunud metsandustöötajate talimängudel saavutas parima tulemuse spordiklubi Metsasõbrad. Auväärsele teisele kohale tuli Luua Metsanduskooli võistkond ja ASi Metsä Forest Eesti võistkond võttis tubli kolmanda koha.

Eesti metsaseltsi eestvõtmisel toimunud traditsioonilisel metsandustöötajate talimängudel osales ligi 100 suusasõpra. “Metsasektor” on taas suusavõistlustel ühiselt kokku saanud ja vaatamata ühele vahele jäänud aastale oli Mammastesse tulnud hulganisti suusasõpru”, ütles Eesti Metsaseltsi projektijuht Mart Kelk.

Punktiarvestust peeti naiste ja meeste arvestuses eraldi nii klassikalises kui vabas sõiduviisis. Peale individuaaldistantse toimus ka meeskondlik teatesõit, mille parim oli OÜ Haljastuskeskus võistkond. Talimängudest võtsid osa metsanduse töötajad, metsanduslike õppeasutuste õpilased ja üliõpilased ning erametsaomanikud.

Comments are closed.