Lilleorus saab õppida enesemuutmise kunsti

Foto: Lilleoru.ee
Foto: Lilleoru.ee
Lilleoru kõige populaarsemad kursused algavad taas 16. veebruaril. Kui sagedasti on nii mitme häda põhjustajaks orienteerimatus? Et ei tea “mis toimub”, või “mis mul viga on”, või “mis teistel viga on”? Selle viimase puhul aitab kõige paremini kuur nimega “Muuda end – ja maailm sinu ümber muutub!”.

16. veebruaril algava Ingvar Villido “Enesemuutmise kunsti” kursuste seeria 1. osas “Mina, minu sisemaailm ja viis keha” õpidki praktilise kogemuse kaudu eristama ja mõistma oma sisemaailmas toimuvaid protsesse. Terve kursuste seeria läbimise tulemuseks võib olla see, et õpid oma elu (nii sisemisi kui välimisi protsesse) mitte ainult haldama, vaid ka valdama. Sinust võib saada oma elu juhtija!

“Enesemuutmise kunsti” kursuste sari koosneb neljast osast ja iga järgnev osa toetub eelmisel õpitule. Allpool olevatelt linkidelt leiad kursuste sisu põhjalikud tutvustused ja info osalemise kohta.

Enesemuutmise kunst I: Mina, minu sisemaailm ja viis keha 16. veebruaril:
http://lilleoru.ee/?module=news&id=5443&set_design=2

Enesemuutmise kunst II: Elu häirivate emotsioonide vabastamine 23. veebruaril ja 9. märtsil:
http://lilleoru.ee/?module=news&id=5442&set_design=2

Enesemuutmise kunst III: Elu häirivate kontseptsioonide tühistamine 27. aprillil ja 11. mail:
http://lilleoru.ee/?module=news&id=5445&set_design=2

Enesemuutmise kunst IV: Teadlikkuse, intuitsiooni ja inspiratsiooni valdamine 8. ja 29. juunil:
http://lilleoru.ee/?module=news&id=5498&set_design=6

Sügisel toimub kursuste sari Tallinnas uuesti ning novembri alguses I ja II osa ka Tartus. Ajad leiad Lilleoru kodulehe kalendrist http://lilleoru.ee/?mid=77&mid=5499&set_design=

Allikas: MTÜ Lilleoru, www.lilleoru.ee