Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

detsember 2012
E T K N R L P
« nov   jaan »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Ärge kiirustage, teed on libedad!

Maanteeamet palub sõidukijuhtidel olla täna äärmiselt ettevaatlik, kuna õhutemperatuuri soojenemine võib tuua teedele libeduse.

Varahommikul enne kella kuut oli sõidetavus suurematel riigimaanteedel peamiselt rahuldav. Paiguti oli teeservades pinnatuisust tekkinud vaalusid, mitmel pool Ida- ja Lõuna-Eestis sadas ka lund. Ida-Virumaal Tallinn-Narva maanteel esines kohati libedust. Jõhvi-Tartu maantee oli sajualadel lumine. Toimub lume- ja libedusetõrje. Kerge lumesaju tõttu oli teekatetel lenduvat lund Valga-, Põlva- ja Võrumaal. Mujal Eestis olid sõidurajad valdavalt kuivad või soolaniisked. Sõiduradade vahel oli paiguti vähest lahtist või kinnisõidetud lund. Teepinna temperatuure mõõdeti -5 kraadist Saaremaal kuni -12 kraadini Kirde-Eestis.

Ilmaprognooside kohaselt algab Lääne-Eesti saartelt uus lume- ja lörtsisadu, mis liigub ida suunas. Tuiskab. Õhutemperatuur tõuseb pärastlõunal Lääne- ja Lõuna-Eestis plusspoolele, Põhja-ja Kirde-Eestis õhtuks 0 kraadi ümbrusesse. Mitmel pool läheb sadu üle vihmaks, on jäidet ja udu. Seoses ilmamuutusega võivad teekatted muutuda libedaks!

 

 

Comments are closed.