Tallinnas toimuv jõululaat pakub noortele põnevust

15. detsembril toimub Solaris Keskuses kell 13.00-19.00 jõululaat „ARTsõidud“. Männiku noortekeskuse vabatahtlike korraldatava jõululaada eesmärk on eelkõige pakkuda noortele käsitöömeistritele võimalust müüa oma valmistatud esemeid. Laadale lisaväärtust pakuvad mitmed tegevused.

Kasulikke müügi- ja turundusnippe jagavad oma ala spetsialistid, professionaalsete kunstnike ja noorte juhendamisel saab õppida siidimaalimist ning pastelltehnikas joonistamist ning ühtlasi tuleb lühike esitlus sellest, kuidas võiks kanda ja drapeerida siidisalle ja siidirätikuid nii, et need kaunistaks ja lisandaks noorte moegarderoobi. Külla tuleb ka jõuluvana ning toimub „iga loos võidab“ jõululoosimine. „ARTsõidud“ on projekt, mille eesmärk on mitmekesistada noorte kunstitegevust, motiveerida edaspidiseks meeskonnatööks, võimaldada noorte huvitegevuse üleminekut algtasemelt kesktasemele ja edendada nende professionaalset arengut. Kogu projekti tegevus toimus Männiku noortekeskuses neli kuud väldanud projekti lõpetab jõululaat.

Jõululaada programm:

13.00-13.30 Lühiloeng turundusest
13.30-15.00 Siidimaalimise töötuba
15.00-16.00 Drapeeringute perfomance
16.00-16.30 Loosimine
16.30-18.00 Pastelltehnikas joonistamise töötuba.

Lisainfo: www.taninfo.ee/manniku

Männiku noortekeskuse, mis on Tallinna Noorsootöö Keskuse allasutus, eesmärgiks on pakkuda võimalusi noore arendavaks tegevuseks väljaspool kodu ja kooli. Peamise sihtgrupi moodustavad eelkõige 7–26aastased Tallinna ja lähiümbruse noored.