ViKe esisportlased saavad spordivarustuse näol tuge

Foto: Ain Liiva

Esmaspäeval, 3. detsembril uuendasid Eesti Ööjooks, adidas ja ViKe Kergejõustikuklubi koostöölepet, mille kohaselt saavad Virumaa tuntuima kergejõustikuklubi andekad noored Ööjooksu ja adidase tuge spordivarustuse näol kuni 2013. aasta sügiseni.

Eesti Ööjooksu korraldustoimkonna juht Marko Torm peab oluliseks sportliku järelkasvu motiveerimist: “Täname ViKe Klubi Ööjooksule osutatud toe eest ja loodame, et väike abi varustuse näol aitab andekaid noori pürgida uute kõrguste poole ja eeskätt jätkata valitud teed spordi vallas,” sõnas Marko Torm. „Olen kaks aastat ViKe all jooksnud. Olen juba midagi saavutanud ja tugi annab hoogu juurde,“ sõnas Ragnar Piirjõe. „Hea tunne on kuuluda Ööjooks-adidas tiimi ja tunda, et keegi toetab ja ootab sinult midagi,“ lisas Piirjõe.

Küsimusele, kas Eesti Ööjooks jätkab ka Linnajooksude sarjas ja kas noorsportlased sel aastal samuti kõikide etappide läbimisele mõtlevad, vastas Torm särasilmselt: „Jah ja jah, mõtlevad. Linnajooksude sari on oluline nii noortele, Ööjooksule kui ka Virumaale tervikuna.“ Ööjooks-adidas jooksutiimi all võistlevad rahvaspordiüritustel Taavi Kliki, Kelly Nevolihhin, Ragnar Piirjõe ja peatselt veteransportlase staatust omandav Andrus Lein. Viimane on Ööjooksu meeskonna liige alates 2009. aastast ehk tegevuse algusest. Koostööd ei pikendatud Anton Basmanoviga. Eesti Ööjooksu, adidase ja ViKe Kergejõustikuklubi koostöö sai alguse eelmise aasta oktoobris ja pikeneb kuni 2013. aasta sügiseni.

Lisainfo: www.eestimaraton.ee