Avatakse uued poed Telliskivi Loomelinnakus

Teisipäeval, 4. detsembril teevad Telliskivi Loomelinnakus oma uksed lahti seitse uut poodi. Ligi 500 m2 värskelt renoveeritud kaubanduspinda kohe Telliskivi tänava ääres saavad uueks koduks sisustussalongile Homeart, ökopoele Parim Pood ning neljale erinevale disaini, riiete ja moebutiigile: Les Petites, Moegurmaan, KEEP ja Minu Väike Maailm. Lisaks saab uutes ruumides olema Eesti esimene püsiv pind Pop-Up poodidele.

Telliskivi Loomelinnaku juhatuse liige Raiko Uri ütleb: „Uutele kaubanduspindadele on teadlikult koondatud sellised väikepoed, millest iga päev kaubanduskeskustes käies puudust tunneme. Ning kõik nad kannavad samu väärtusi, mida ka Loomelinnakut arendades oleme oluliseks pidanud: nupukas taaskasutus, isikupära, originaalsus, loovus, väiketootmine.“ Põnevaimaks osaks uuel kaupluste korrusel saab eraldi ruum Pop-Up poodidele, kus sisu pidevalt muutuma hakkab. Mujal üha enam populaarsust saavutav kaubandusformaat sobib ühtmoodi hästi nii hooajakaupade müügiks, alustavatele disaineritele ja moeloojatele oma poega katsetamiseks kui ka näiteks suuremate sooduskampaaniate läbiviimiseks.

„Võimalik, et mõni pood kestab tulevikus vaid päeva või paar, mõni paar kuud. Kindlasti loodame aasta jooksul majutada enda juures vähemasti kümmet väga erinevat ettevõtmist,“ selgitab Raiko Uri seda, et tegelikult ei tea täna veel Loomelinnak isegi, mida huvitavat saab seal näha juba näiteks paari kuu pärast. Poodidega samale korrusele tuleb ka kohvik, mis avatakse uuel aastal. Alates 4. detsembrist on poed avatud teisipäevast laupäevani kell 11.00 –19.00. Detsembris on poed avatud ka pühapäeviti kell 11.00 – 17.00.
Kaubanduspindade korruse on projekteerinud KUUArhitektid.