Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

november 2012
E T K N R L P
« okt   dets »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

“Meresõitja” ootab pokkeriõhtule

“Meresõitja” näitetrupp ja Rakvere kohalik pokkeriklubi kutsuvad kõiki täna  kell 21:00 Rakvere Teatrikohvikusse, et pidada maha üks korralik pokkerilahing.

Sest nagu ütleb peagi esietenduseni jõudva Conor McPhersoni näidendi tegelane Sharky oma sõpradele: “Kaardilauas vennaarmu ei tunta!” Pokkeriõhtule on oodatud kõik – algajatest edasijõudnuteni. Kristo Proode tutvustab selle armutu meelelahutuse ajalugu, reegleid ja mängupsühholoogiat ning annab kasulikke nõuandeid ja nippe. Igas mängulauas saab olema professionaalne diiler, kes kaardid jagab ja parimatele osalejatele on ette nähtud ka auhinnad.

Sissepääs on vaba kuid lisaks näitetrupile ja pokkeriklubi liikmetele on mängulaudade taga vabu kohti ainult 30-le kiiremale registreerujale. Pane end kirja meiliaadressil kassa@rakvereteater.ee või helista telefonil 32 95 444

Rühmatööna valmiv ja 30. novembril esietenduv „Meresõitja“ viib vaatajad Iirimaale, Dublinisse. Sharky on jõuluõhtuks koju tulnud, et oma vanema ja pimeda venna Richardi eest hoolitseda ning koos vanade sõpradega paar tihi kaarte mängida. Kärakas ja jutud voolavad. Ühtäkki ilmub aga välja tuttav minevikust ning Sharky avastab, et on segatud millessegi hoopis suuremasse kui sõbralik pokkerimäng.

Comments are closed.