Kasside Turvakodu ootab vabatahtlike abi

Kasside Turvakodu MTÜ, mille tegevus valiti ka Eesti Loomakaitse Seltsi poolt 2012.a. kõige loomasõbralikumaks teoks, otsib endale appi vabatahtlikuid erinevatesse valdkondadesse. Igasugune abi on teretulnud, samuti ka kõik uued ideed, mõtted ja mõttealgatused. Tasu loetakse kurruvate käppade pealt.

Vajatakse vabatahtlikke:MTÜ Kasside Turvakodu

1. Transpordiabilisi
– kui Sul on auto ja nädalas kord või paar korda võimalik mõni kiisulaps loomakliinikusse ja tagasi Turvakodusse tuua, võta kindlasti ühendust.
2. Hoiukodud – natuke pikemat aega kiisule hoiukodupakkujaid on alati tarvis –
eriti nüüd, mil ilmad juba jahedad ja väikesed käpakesed vajavad esimeste miinuskraadide eest varju.
3. Kujundajat – kes aitaks tegeleda kodulehe– ja trükimaterjalidega, tooks uusi ideid, mõtteid ja lahendusi. Siinkohal on oodatud ka väikeste ettevõtete abi, kes sooviksid oma oskuse ja panuse heategevusse suunata.
4. Trükiabi – et Turvakodu tegevust laiemalt kajastada (flaierid, materjalid, messidel ja näitustel osalemise trükised).
5. Töömeest – kuldsete kätega inimest, kes aitaks siit ja sealt Turvakodu kenamaks muuta ja väiksemate töödega hakkama saaks.
6. Liivakastikoristajat – vot see amet on kasside silmis kõige väärtuslikum ning lõpliku valiku sobivuse osas teevad meie karvapallid.
7. Kassikuulajat – inimest, kes oskab kasse kuulata, näha nende hinge ning nende lood üles kirjutada.

Uute vabatahtlike kirjad on oodatud aadressile karvapallid@gmail.com
Kasside Turvakodu facebook
Kasside Turvakodu koduleht