Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

september 2012
E T K N R L P
« aug   okt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Lääne-Virumaa valib parimaid raamatukoguhoidjaid

Lääne-Viru maavalitsus ja Lääne-Virumaa Keskraamatukogu kuulutasid välja konkursi „Lääne-Viru aasta raamatukoguhoidja 2012″.

“Lääne-Virumaa aasta raamatukoguhoidja 2012″ konkursi eesmärgiks on tunnustada nii isikute kui meeskondade kategoorias maakonna raamatukoguhoidjaid, kes on aasta jooksul positiivselt mõjutanud paikkonna elu raamatukogunduse valdkonnas, maakonnas või Eesti raamatukogunduses. Kandidaadiks võib esitada Lääne-Virumaa küla-, valla-, linna- või kooliraamatukogudes töötava isiku või meeskonna, kes on viimase aasta jooksul paistnud silma innovaatilise ja tulemusliku arendustöö või praktilise tegevusega kutsetöös, täiskasvanute või laste raamatukoguteeninduse alal.

Kandidaate võivad esitada nii üksikisikud, asutused kui organisatsioonid, selleks tuleks esitada kirjalik taotlus-iseloomustus käesoleva aasta 10. oktoobriks 2012 Lääne-Viru maavalitsusele aadressil Fr. R. Kreutzwaldi 5, 44314 Rakvere, e-posti aadressil haridusosakond@l-virumv.ee või Lääne-Viru keskraamatukogule aadressil Lai 7, Rakvere 44308, e-posti aadressil lvkrk@lvkrk.ee.

Maavalitsuse ja Lääne-Viru Keskraamatukogu esindajatest moodustatud komisjon valib esitatud kandidaatide hulgast tiitliväärilised raamatukoguhoidjad, keda tunnustatakse Lääne-Viru maavalitsuse tunnuskirja ja meenega.

Esmakordselt kuulutati tiitel välja möödunud, 2011. aastal Sõmerul toimunud üleriigilisel raamatukogupäeval, mil aasta raamatukoguhoidja tiitli meeskonnatöö eest sai Kunda Linnaraamatukogu ja isikuauhinna pälvis Lääne-Viru Keskraamatukogu arendusspetsialist Tiina Kriisa.

Comments are closed.