Sänna raamatukogu küsib lugejate arvamust

Sänna raamatukogu kutsub üles hääletama perioodika poolt, mida lugejad sooviksid raamatukogus lugemas käia.
Hääletada saab järgneval lehekülje tehes ristikese iga ajalehe ja ajakirja ees, mis sind huvitab: https://docs.google.com/spreadsheet/viewformfromEmail=true&formkey=dFY0YkhJbFlOMTlwc0lLVndnNTB0TlE6MQ

Tellimused vormistatakse lugejate soovijate järgi. Saada täidetud vorm e-maili teel: kultuurimois@kultuuritehas.eevõi prindi välja ning vii Sänna raamatukokku. Vormi saab täita ka raamatukogus koha peal.

Veel julgustab raamatukogu Sind avaldama soovi raamatute valiku puhul. Kui sul on meeles mõlkumas raamat, mida sooviksid Sänna raamatukogus lugeda, aga mida ei ole sinna ostetud, siis anna ka sellest märku.

Tee julgelt ettepanekuid lahtiolekuaegade suhtes: mis päevadel ja mis kellaaegadel Sina sooviksid käia. Kui tahaksid laupäevast lahtiolekuaega, siis anna aga julgelt teada.

Hetkel on Sänna raamatukogu renoveerimine lõpufaasis, ning uutesse ruumidesse  loodetakse kolida sellel aastal.Tulemas on suur mugav lugemissaal, lasteraamatukogu tuba, noorteraamatukogu ja kaugtöökeskus. Kõik see on osa teenuskeskusest, kus hakkab saama veel järgmisi teenuseid: pesupesemine (on olemas ka kuivati), dushi all käimine, pood (toiduained, ehituskaubad, postmargid jne).