“Põlvkondade lugu” ootab Rõuge rahvast osalema

Armsad vanavanemad, vanemad, lapsed ja lapselapsed. Kas olete vahel mõelnud kui vähe on meil aega rääkida üksteisega, jagada mälestusi ja kogemusi, rääkida sellest, kus on meie juured ja kes on meie esivanemad? Kindlasti oleme leidnud, et seda aega on olnud nii vähe.

2012.aasta on maailmas põlvkondadevahelise solidaarsuse ja väärikalt vananemise aasta. Rõuge Avatud Noortekeskus kutsub vanavanemaid koos lastelaste või vanemaid koos laste või kui kui koos ei ole võimalik, siis tulla üksi, et osaleda kolmekuulises projektis, mille jooksul teha üheskoos palju põnevat.

Esimene kokkusaamine on noortekeskuses laupäeval, 29.septembril kell 14:00. Kolme tegevuskuu jooksul on kavas kirja panna iga osaleva vanema või vanavanema elulugu, koguda eluloost pilte, korraldada õpituba, kus saab tutvustada seda, mida osatakse ja jagada seda noorematele (pasteeti valmistada, heegeldada jms) või vastupidi, õppida üheskoos sugupuud uurima, teeme üheskoos ekskursiooni osalejate lapsepõlvemaadele.

Kuhu me täpselt sõidame, selgub just sellest, kes on tulnud meiega oma lugu jagama ja kui kaugel on igaühe lapsepõlvemaa ja kodutalu või kodutalu koht. Sõidu marsruudi paneme kokku ühiselt. Jõuluajaks paneme üles näituse kogutud lugudest, kogemustest ja fotodest.

Kohtume Mihklipäeval, 29.septembril Rõuge Noortekeskuses. Kui on raskusi transpordiga, siis helistage ja leiame lahenduse.

Tegevused, väljasõidud, materjalid on tasuta. Toetab Võru Maavalitsus läbi Avatud Noortekeskuste toetusprogrammi ning Hasartmängumaksu Nõukogu.

Info: Kerli Kõiv tel 53403309, email: kerli500@gmail.com