Otepääl valmis heategevusliku algatuse korras laste mänguväljak

2011. aastal algatasid kohvik-restoran l.u.m.i ja Veiko Täär ning OtepääVallavalitsus heategevuskampaania, mille käigus koguti raha laste mänguväljaku ehitamiseks. Tänaseks päevaks on mänguväljak valmis.  Laste mänguväljaku atraktsioonid asuvad Otepää Kultuurikeskuse pargis. Lapsed saavad nüüd lustida kiigel ja ronilas, atraktsioonide maksumuseks kujunes kokku 3583, 52 eurot.

Heategevuskampaania avalöögiks oli eelmise aasta maikuus kohvik-restoranis l.u.m.i toimunud heategevusõhtu, kus astus üles ka endine vallavanem Andres Visnapuu. Kampaania käigus paigutati Otepääl mitmesse asutusse rahakogumiskastid, samuti oli võimalik teha Otepää Vallavalitsuse arveldusarvele annetusi. Kokku laekus laste mänguväljakute tarbeks 488,76 eurot. Lisaks sellele toetas laste mänguväljakute rajamist 1000 euroga Swedbank ja 1000 euroga AS Premia Foods. Puuduoleva summa tasus Otepää
vald.

Samuti toetas mänguväljakute rajamist auto24 Rally Estonia, rallipassi müügist laekus 20 senti mänguväljakute tarbeks, kokku 1384,2 eurot. Sellest rahast on plaanis mänguväljaku tarbeks atraktsioone juurde osta. Otepää vallavalitsus tänab kõiki heldeid annetajaid – nii ettevõtteid kui ka eraisikuid. Samuti pannakse vallaelanikele südamele, et laste atraktsioonid on sündinud kõigi ühise pingutuse toel ja et seda vara tuleb üheskoos hoida.