Läänemaa omavalitsused said aastaraamatu

Läänemaa Omavalitsuste Liidu Eestseisusel Oru vallamajas andis maavanem Innar Mäesalu kõigile Läänemaa omavalitsustele üle aastaraamatu. Maakonna kokkuvõtte 2011. aastast koondas Lääne maavalitsus.

Aastaraamat on ainuke maakonna kõiki eluvaldkondi kajastav ja avalikke organisatsioone ühendav informatsiooni ning sündmuste kogum. Läänemaa aastaraamat ilmub 18ndat korda, neljandat aastat on raamat elektrooniline. Arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Merle Mäesalu sõnul on aastaraamatut mugav kasutada, näiteks on raamatu sisu ning tekstid varustatud linkidega lisainformatsiooni saamiseks.

Maakonna aastaraamatus on olemas Läänemaa omavalitsuste ja riigiasutuste kokkuvõtted 2011. a olulisematest tegevustest ning saavutustest. Samuti on raamatus kirjas maakonna erinevad statistilised näitajad.

Raamatu koostamist korraldas maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakond, kaasa on aidanud maavalitsuse osakonnad, kohalikud omavalitsused, riigiasutuste kohalikud esindused ja teised organisatsioonid.

Elektrooniline aastaraamat on loetav maavalitsuse kodulehel. CD-plaadil oleva aastaraamatu saavad teiste hulgas maakonnas paiknevad riigiasutused, omavalitsused, raamatukogud, õppeasutused.

Lääne Maavalitsus tänab kõiki, kes aitasid kaasa Lääne maakonna tervikliku ülevaate koostamisele!