Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

august 2012
E T K N R L P
« juuli   sept »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Eesti imed kandideerivad Läänemere piirkonna imedeks

Tartu Jaani kirik

Juuni alguses algas turismialase hindamisvõistluse “Läänemere piirkonna kuus imet” teine voor. Eestist jõudsid hindamisvõistluse teise vooru Tartu Jaani kirik, Soomaa rahvuspark, Eesti laulupidu, Tallinna vanalinn, Kaali meteoriidikraater ja rahvuspark ning Hiiumaa tuletornid. Konkursi teine voor kestab augusti lõpuni, mil 33 imest valitakse välja 16.

Teise vooru jõudnud kandidaatide poolt saab hääletada kuni 31. augustini aadressil http://www.6-bsr-wonders.net. Kandidaadid on jagatud kahte kategooriasse: loodus- ja kultuuripärand. Üks inimene saab hääle anda kuue kandidaadi poolt, neist kaks tuleb valida loodusväärtuste ja neli kultuuriväärtuste hulgast. Oma riigi kandidaatide poolt saab anda kaks häält. Pärast valiku tegemist tuleb hääletaja e-posti aadressile link, millele klikkides tuleb oma valik kinnitada. Vastasel korral ei lähe hääl arvesse.

Võistluse eesmärk on tugevdada Läänemere piirkonna ühist identiteeti ja muuta seda turismisihtkohana atraktiivsemaks.

Pärast kolme hääletusringi selguvad võitjad, keda tunnustab Läänemere turismikomisjoni president 8. novembril 2012 Sopotis (Poolas). Võistlust korraldab Läänemere Linnade Liit ja see on ellu kutsutud seoses Euroopa Liidu pojektiga “AGORA 2.0 – pärandturism Läänemere regiooni identiteedi tõstmiseks”.

Comments are closed.