Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

juuli 2012
E T K N R L P
« juuni   aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Tartu ja Jõgeva kinnitavad sõprust Tartu Rulluisusprindil

SEB 5. Tartu Rulluisumaraton Foto autor: Taavi Kottise

11. augustil toimub teist korda Tartu Rulluisusprint, mille avasõidu teevad üheskoos Jõgeva linnapea Kalmer Lain ja Tartu linnapea Urmas Kruuse. Kuna selle aasta SEB Tartu Rulluisumaratoni trass toob esmakordselt Jõgevalt Tartusse, siis on just selle aasta august parim aeg kahe linna vahelist sõprust kinnitada ning ühtlasi avada sümboolselt SEB 6. Tartu Rulluisumaratoni uus trass.

Jõgeva linnapea Kalmer Lain on sprindi suhtes positiivselt meelestatud:„Kuna Jõgeva ja Tartu vahel saab terves pikkuses sõidutee korda, siis paraneb oluliselt ühendus ja sõprus kahe linna vahel. Ja mis saab alustuseks parem olla kui teha üks väike soojendussprint Tartus järgmise päeva Jõgevalt Tartusse sõiduks.“

„Jõgeva ja Tartu vahel toimuv Tartu Rulluisumaraton on kahtlemata suur sündmus mõlemale linnale ja teha ühes Jõgeva linnapeaga üritusele avastart on kindlasti väga hea stardialus uuele traditsioonile,“ lisab Tartu linnapea Urmas Kruuse. „Kutsun ka kõiki teisi osalema nii sprindil kui ka rulluisumaratonil, sest rahvasport on hea võimalus hoolitseda oma tervise eest.“

Tule ja ela sprinteritele kaasa 11. augustil kell 15.00 Aruküla teel, Tartus (SEB 6. Tartu Rulluisumaratoni finiš). Sprindivõistlusest saab osa võtta 100 esimest registreerujat alates 16. eluaastast.

Lisainfo ja uue rajatrassiga tutvumine: www.tartumaraton.ee

Comments are closed.