Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

juuli 2012
E T K N R L P
« juuni   aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Põllumajandusministeerium koondab allasutuste Järvamaa esindused Paidesse

Reedel, 13. juulil kell 11 avab põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder Paides ministeeriumi Järvamaa keskuse, kus hakkavad tööle PRIA, Veterinaar- ja Toiduameti, Põllumajandusameti ja Jõudluskontrolli Keskuse kohalikud esindused.

„On oluline, et kohalikud inimesed saaksid riigi pakutavad teenused kätte oma maakonna keskusest ega peaks tingimata sõitma selleks Tallinnasse või Tartusse,“ ütles põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder. „Põllumajandusministeeriumi allasutuste kohalike esinduste abiga saame paremini olla abiks kohalikele põllumeestele, talupidajatele ja maaomanikele ning samas aitame kaasa ka maaelu arengule.“

Minister rõhutas, et põllumajandusministeeriumi allasutusi koondav Järvamaa keskus on oluline samm maakonnakeskuste tugevdamise suunas. „Vajalike ametiasutuste olemasolu maakonnakeskustes ei tee riigi juhtimist kallimaks, küll aga toob riigi kodanikule lähemale – parandab teenuste kättesaadavust, loob töökohti ning eeldused noortele ja haritud inimestele maapiirkondadesse elama jäämiseks,“ rääkis Seeder.

Uus haldushoone saadi vahetuskorras võõrandamise teel Paide linnalt ning selle täielik renoveerimine läks maksma 620 tuhat eurot. Uues hoones hakkavad tööle ministeeriumi nelja allasutuse – PRIA, Veterinaar- ja Toiduamet, Põllumajandusamet ning Jõudluskontrolli Keskus – kohalikud esindused, kokku 30 inimest.

Tulevikus on eesmärk koondada kõik teenindusbürood maakondades ühte kompleksi, et inimestel oleks hea ja mugav teenindatus. Käesoleva aasta alguses kolisid Haapsalus ühte hoonesse ministeeriumi allasutuste Läänemaa esindused, 2011. aastal avati haldushoone Viljandimaal. Uuel aastal on plaanis avada sarnane hoone ka Rakveres.

Paide maja (Pärnu mnt 58) avamine toimub reedel, 13. juulil kell 11. Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder avab ministeeriumi Järvamaa keskuse koos Järva maavanem Tiina Oraste, Paide linnapea Kaido Ivaski ning Järvamaa Veterinaarkeskuse juhataja Andrus Leisiga.

Comments are closed.