Kylauudis.ee

on kodanikualgatuse korras sündinud infoportaal, mis vahendab kodukandi uudiseid ja elulist infot inimeselt inimesele. Loe lähemalt!

ENFRDEESFILVVRO

Kaastööd ja kirjad
palume saata e-posti aadressil info@kylauudis.ee

Nädala mõte

"Pilk üle õla ja sammuga edasi."

Vaata nädala mõtete arhiivi!

Viimased uudised

Arhiiv

Sõbrad, toetajad

juuli 2012
E T K N R L P
« juuni   aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Etendus “Igavene rändur” Suurel Munamäel

“IGAVENE RÄNDUR”

Ilus pühapäevane päev Kulla Jaagu talus. Sõjaväest saabuvat perepoeg Reedikut on ootamas kogu talurahvas. Käreda loomuga ema Lisbet, murelik isa Jaak, õeraasuke linnapreili Doora koos kavaler Robertiga, vigureid täis ja kõrvuni sulaspoissi armunud pere pesamuna – noorem õde Liisi, muhe vanamemm ja pilli-naistemees, sulane parimais aastais-Sass koos talle silmi tegevate teenijatüdrukutega. Külla on tulnud ka lõbus rändrätsep Vile-Värdi – igavene rändur ja seltskonna hing.

Ja veel keegi ootab Reedikut nii väga… Saabubki Reedik-poiss… üllatusega. Nüüd algab ootamatuste virr-varr täis otsimisi-leidmisi, lusti ja laulu, kirgi, mõtlikku nukrust, segadust ja selgust - kõike seda, mida ühes eluterves eestiaegses talus juhtuda võis. See oli aeg, kus tunti rõõmu lihtsatest asjadest, hoiti oma kodu ja peret, anti suud maha kukkunud leivakäärule ja hoiti alles iga nöörijupp – äkki läheb kunagi asja ette.

Comments are closed.